μένιος-φουρθιώτης-βοήθησα-τόσο-κόσμο-899567
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.10.2022 | 13:35

Μένιος Φουρθιώτης: Βοήθησα τόσο κόσμο και έμεινα 17 μήνες άνεργος

Στις 11 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί με την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας η δίκη του Μένιου Φουρθιώτη και των συγκατηγορουμένων του για την υπόθεση των «σκηνοθετημένων» επιθέσεων του στο σπίτι του τον Απρίλιο του 2021.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση ο Μένιος Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοι του αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται με τον παρουσιαστή να δηλώνει ότι από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει έχει υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη.

«Με άφησαν 17 μήνες άνεργο. Που αλλού στον κόσμο μπαίνει περιοριστικός όρος για απαγόρευση παρουσίασης τηλεοπτικών εκπομπών; Βοήθησα τόσο κόσμο δούλεψα τόσες ώρες και βρέθηκα σε ένα κελί στον Κορυδαλλό. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καταστρέφονται έτσι ζωές. Γιατί για μένα είναι μη αναστρέψιμη η βλάβη» είπε διαμαρτυρόμενος ο παρουσιαστής.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στον ιδιοκτήτη του καναλιού που εργαζόταν λέγοντας ότι μεταβίβασε τον σταθμό για να τον χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ είπε πως αυτός του πρότεινε τον συγκατηγορούμενο του για να του παρέχει υπηρεσίες φύλαξης.

«Μου πρότεινε τον συγκεκριμένο κι έτσι ξεκίνησε συνεργασία. Ούτε φίλοι είμαστε ούτε εχθροί. Σε αυτόν ζήτησα να φέρει κι έναν ακόμη συνεργάτη για να καλυφθεί το ωράριο. Δούλευα από 7 έως 1 το βράδυ» ανέφερε ο Μένιος Φουρθιώτης.

«Δεν ξέρω ούτε για πυροβολισμούς, ούτε για βόμβες, ούτε έχω τέτοια ειδικότητα» τόνισε ο συγκατηγορούμενος του παρουσιαστή, που κατηγορείται μεταξύ άλλων και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών.