Μένιος Φουρθιώτης: Το βίντεο που θέλει να εξαφανίσει

Tην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ως ατζέντης και και βοηθός του μάνατζερ μοντέλων και καλλιτεχνών Σπύρου Ρέβη είχε κάνει πριν από αρκετά χρόνια ο Μένιος Φουρθιώτης σε κανάλι της Κύπρου.

Όπως τόνιζε τότε ο κ. Ρέβης, ο Μένιος «ανήκει στη νέα γενιά ατζέντηδων, είναι πανέξυπνος, με βοηθάει πάρα πολύ, βλέπω καινούργιες ιδέες σε αυτόν. Θέλω να πηγαίνω με το καινούργιο ρεύμα της εποχής, και να μην μένω στάσιμος».

Ένα σημαντικό μέρος του ευρύ κοινού τον γνώριζε ως μάνατζερ του μοντέλου και ακολούθως ηθοποιού πορνογραφικών ταινιών Τζούλιας Αλεξανδράτου, μια συνεργασία που συνεχίστηκε μέχρι το 2012, αλλά στη συνέχεια η σχέση τους οδηγήθηκε στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η δε πορεία του στην τηλεόραση ξεκίνησε από το τηλεμάρκετινγκ, όταν του προσφέρθηκε η ευκαιρία να πουλήσει πόρτες ασφαλείας πετυχαίνοντας μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σημαντικές πωλήσεις. Έπειτα, το περιφερειακό κανάλι Extra 3 του έδωσε δική του εκπομπή περιεχομένου τηλεμάρκετινγκ, (υπό τον τίτλο «Αποκάλυψη»), συμμετείχε σε διάφορες life style και trash τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και προώθησης προϊόντων ενώ αμέσως μετά μεταπήδησε παρουσιάζοντας την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στο Epsilon TV, στο οποίο διετέλεσε επίσης διευθυντής προγράμματος, εμπορικής πολιτικής και μάρκετινγκ.

Όταν το κανάλι μετατράπηκε σε Open αλλάζοντας ιδιοκτησία, λύθηκε (Νοέμβριο του 2018) η συνεργασία του και εκείνος συνέχισε να παρουσιάζει εκπομπές στο περιφερειακής εμβέλειας κανάλι New Epsilon TV.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ, VIDEO


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!