μένιος-φουρθιώτης-ποια-είναι-η-μυστηρ-901922
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.05.2021 | 11:29

Μένιος Φουρθιώτης: Ποια είναι η μυστηριώδης “ξαδέρφη” του που “ξέρει πολλά”

Την συστήνει ως την αγαπημένη του ξαδέλφη εδω και χρόνια. Ο λόγος για τη Βιβή Παπουτσάκη, η γυναίκα που εμπιστεύεται όσο κανένα άλλο πρόσωπο στη ζωή του ο Μένιος Φουρθιώτης.

Η ίδια, υπήρξε πανελίστρια στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» το 2018, και συγκατοικεί με τον παρουσιαστή στη βίλα του στο Διόνυσο.

Ζήτησε μάλιστα πρόσφατα άδεια για να τον επισκεφθεί  στον Κορυδαλλό.

Σε μια ανάρτησή της τον Αύγουστο του 2020, η Βιβή Παπουτσάκη εμφανίζεται σε βίντεο να περιγράφει μια έκρηξη στην οικεία τους, στην οποία προέκυψαν μόνο υλικές ζημιές.

«Θέλω να σας πω για την έκρηξη που έγινε στην Αθήνα στο σπίτι μου, επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα και με παίρνετε τηλέφωνο. Είμαστε όλοι καλά, δεν έχει τραυματιστεί κανείς.

Ήτανε μόνο υλικές οι ζημιές που γίνανε, αλλά έχουμε μπει στη διαδικασία μέσω αστυνομίας και κρατικής ασφάλειας να δούμε για ποιο λόγο έγινε αυτό. Είμαστε όλοι safe, μην ανησυχείτε. Όλα καλά.», είπε χαρακτηριστικά η Βιβή Παπουτσάκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας patkiout.gr «όσα ξέρει η Βιβή Παπουτσάκη δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος μιας και είναι, αν όχι το μοναδικό, ένα από τα ελάχιστα πρόσωπα που ο εκείνος εμπιστεύεται.

Μένει, λοιπόν, να δούμε εάν η πρώην μελαχρινή και νυν κοκκινομάλλα πανελίστρια και συγκάτοικός του, θα κληθεί να καταθέσει εάν και τι γνωρίζει για τον προφυλακισμένο συγγενή της.