μένιος-φουρθιώτης-η-εξώδικη-δήλωση-πρ-377388
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.06.2018 | 15:10

Μένιος Φουρθιώτης: Η εξώδικη δήλωση- πρόσκληση στα ΜΜΕ- Τι ζητάει

Εξώδικη δήλωση- πρόσκληση προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης απέστειλε ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο παρουσιαστής φάινεται ενοχλημένος με δημοσιεύματα τα οποία γράφουν, όπως ισχυρίζεται, ανακρίβειες και ψέματα τα οποία έχουν προκαλέσει κακό στην υγεία του και στο «επαγγελματικό» του όνομα.

Διαβάστε παρακάτω όσα αναφέρει:

«ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΜΕ

Επειδή διαβάζω διαφορά άρθρα και δημοσιεύματα σε site και εφημερίδες που μιλούν περί απολύσεων κτλ τόσο εμου όσο και της δημοσιογραφικης ομαδας. Σας δηλώνω ρητά για ακόμα μια φορά να είστε προσεκτικοί στο τι γράφεται χωρίς να έχετε καμία εγγραφή ή επίσημη δήλωση τόσο από εμένα όσο και από τον σταθμό που εγώ δημιούργησα και σήμερα εργάζομαι ως παρουσιαστής του, για οποιαδήποτε επαγγελματική εξέλιξη.

Για την οποιαδήποτε δημοσιοποίηση οποιασδήποτε εξέλιξης, έκβασης η πράξης ως δεδομένο κρίνεται μόνο με τελεσίδικη απόφαση από την ελληνική δικαιοσύνη και δεν προ καταλαμβάνεται από δημοσιογράφους… δηλώνω ρητά ότι σε περίπτωση που συνεχιστεί η οποιαδήποτε αναφορά περί απολύσεων συνεργατών μου και εμένα που παραβιάζει θέματα και ζήτημα που άπτονται στις αποφάσεις και μόνο της δικαιοσύνης θα προβώ στα προβλεπόμενα από το νόμο για αστικές, ποινικές και κακουργηματικές παράνομες και έκνομες πράξεις όσων παραβιάζουν τα ζητήματα που άπτονται σε αυστηρά επαγγελματικά και εμπιστευτικά εργασιακά ζητήματα σύμφωνα με τους νόμους και το Σύνταγμα. Επειδή, κατά τα ως άνω, κατά παράβαση περί τήρησης εμπιστευτικότητας, μου έχει ήδη προξενήσει σημαντική βλάβη ως προς το κύρος και την εικόνα μου στην «στενή» τηλεοπτική αγορά καθώς και ανεπανόρθωτη βλάβη της υγείας μου,

Επειδή, η έως τώρα συμπεριφορά σας, καταφανώς δεν εγγυάται την ικανότητα και δυνατότητά σας να τηρήσετε στοιχειωδώς έστω μία επίφαση νομιμότητας, Σας καλώ να απέχετε από οποιαδήποτε δημόσια, αναφορά στο όνομά μου και την επαγγελματική συνεργασία, να απέχετε περαιτέρω από οποιεσδήποτε αναφορές στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ, της οποίας τυγχάνω πνευματικός δημιουργός, να μην προβείτε εφεξής σε οποιεσδήποτε δηλώσεις/αναφορές/κρίσεις σχετικά με το καθεστώς της νομικής, εργασιακής ή άλλης. Σας δηλώνω δε, ότι σε αντίθετη περίπτωση, λαμβανομένου υπόψη του γεγονότος ότι σας έχω ρητώς προειδοποιήσει σχετικά, θα ασκήσω όλα τα δικαιώματά που μου δίνει ο νόμος για την προσβολή της προσωπικότητάς μου, την και νομικά αξιολογούμενη απόπειρά σας να προκαταλάβετε την ελληνική δικαιοσύνη, την ευθεία παραβίαση προσωπικών και δη ευαίσθητων (πλέον ιδιαίτερων) προσωπικών δεδομένων.

Επιφυλασσόμενος παντός δικαιώματός μου, ιδίως της διαφύλαξης και προάσπισης της υγείας μου, της τιμής και της υπόληψής μου με κάθε μέσο από τη βλάβη που προκαλείται σε αυτήν από την παράνομη συμπεριφορά σας».