μενίδι-σύλληψη-78χρονου-για-ασέλγεια-σε-871862
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.07.2021 | 23:45

Μενίδι: Σύλληψη 78χρονου για ασέλγεια σε κατσίκα

Την περασμένη Κυριακή 71χρονος άντρας κατήγγειλε ότι είδε με τα μάτια του έναν 78χρονο να ασελγεί σε βάρος μιας κατσίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο 78χρονος πήγε το μεσημέρι της Κυριακής σε ένα οικόπεδο δίπλα από το σπίτι του καταγγέλλοντα, όπου έβοσκαν τρεις κατσίκες που ανήκουν σε γυναίκα που κατοικεί στην περιοχή.

Ο 78χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, πλησίασε τις κατσίκες, πήρε χόρτα από κάτω και άρχισε να ταΐζει μία από αυτές (χρώματος καφέ). Στη συνέχεια, πήρε το σκοινί που ήταν δεμένη και τη μετέφερε σε ένα κοντέινερ που ήταν κοντά στο σημείο. Κατόπιν, μπήκαν μέσα στο κοντέινερ και τότε ο καταγγέλλων αποφάσισε να πάει να δει τι κάνει με την κατσίκα μέσα στον κλειστό χώρο. Εκεί είδε τον 78χρονο να έχει κατεβάσει το παντελόνι του και να έχει μείνει με ένα λευκό εσώρουχο. Σύμφωνα με την καταγγελία, έπιανε την κατσίκα και ασελγούσε σε βάρος της όρθιος.

Τότε του φώναξε: «Τι κάνεις εκεί ρε;» και εκείνος του απάντησε: «Αυτό που βλέπεις» και συνέχισε να ασελγεί σε βάρος της κατσίκας. Τότε ο 71χρονος του είπε ότι θα καλέσει την Αστυνομία, όπως και έκανε.

Ο καταγγέλλων ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η πράξη προς την κατσίκα κράτησε πάνω από 20 λεπτά. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 78χρονο και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του.