μενεγάκη-σε-ψινάκη-για-γηροκομείο-δε-1034773
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.06.2022 | 15:50

Μενεγάκη σε Ψινάκη: «Για γηροκομείο δεν είμαι έτοιμη»

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για το πολυσυζητημένο show «Γηροκομείο», το οποίο έρχεται στο MEGA, αλλά και την απίστευτη έκπληξη που ετοιμάζει αυτή την Κυριακή στο X-Factor.

Ο γνωστός μάνατζερ έκανε πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη να εμφανιστεί στο «Γηροκομείο», γιατί έχει πολλές ιστορίες να πει.

Η πρότασή του όμως προκάλεσε την έκπληξη στην παρουσιάστρια.

«Για γηροκομείο δεν είμαι έτοιμη. Σ’ αγαπώ, είσαι φίλος μου… Ραντεβού σε 30 χρόνια! Αλλά και πάλι δεν ξέρω, δεν είναι η ώρα μου», του είπε.

Εκείνος με τη σειρά του, αποκάλυψε ότι είχε ένα δίλημμα αν πρέπει να προβληθεί το συγκεκριμένο show στην τηλεόραση.

«Εκεί είχαμε μία μεγάλη αμφιβολία, γιατί το Youtube είναι μία παρέα. Αυτό ξεκίνησε από μία πλάκα και τώρα έχουν φτάσει στα 6 με 7 εκατομμύρια προβολές και αυτό δημιουργεί ορισμένες υποχρεώσεις. Οι υποχρεώσεις δεν έχουν πλάκα. Είχα ένα δίλημμα γιατί μου το ζήτησε το MEGA και φοβόμουν μήπως προδώσω τους Youtubers. Επικοινώνησα με τους φίλους μου και μου είπαν «να το κάνεις». Και το έκανα!», σημείωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην έκπληξη που ετοιμάζει για το τέταρτο live του X-Factor.

«Ετοιμάζω στον εαυτό μου ένα μεγάλο χουνέρι. Επειδή εγώ αυτό το κάνω επειδή μου κάνει κέφι, είναι κάτι που μου αρέσει, αισθάνομαι όμως ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το show. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι μπορεί να το χαλάει ο εαυτός μου. Τους ετοιμάζω κάτι την Κυριακή, αποφάσισα να φέρω έναν έμπειρο κριτή του X-Factor για να κρίνει», τόνισε.

«Έκανα πρόταση στον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος τα λέει χύμα και τσουβαλάτα. Θα τον φέρω καλεσμένο, θα δει όλη την εκπομπή και θα αποφασίσει εάν πρέπει να μείνω ή να πάρω τον π@ύλο. Ο π@ύλος είναι ο γάιδαρος, δεν είναι βρισιά. Παίρνω, δηλαδή, τον γάιδαρό μου και φεύγω», εξήγησε.