μενεγάκη-η-φωτογραφία-που-προκάλεσε-α-515299
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.07.2019 | 10:26

Μενεγάκη: Η φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις – Σκληρή απάντηση της παρουσιάστριας

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε τις διακοπές της, δημοσιεύοντας χαλαρά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της στο instagram.

Σε μια από αυτές τις φωτογραφίες, η παρουσιάστρια έχει ξαπλώσει σε ένα παγκάκι μιας ταβέρνας, ενώ για λεζάντα γράφει: «Μετά το φαγητό! Ευτυχώς που είμαι εύκολος άνθρωπος και κοιμάμαι παντού».

Η φωτογραφία αυτή, ωστόσο, προκάλεσε την αντίδραση ορισμένων followers της οι οποίοι την κατηγόρησαν πως «αν έχεις βίλες και υπηρέτες είναι εύκολο να ρίξεις αμέριμνος έναν υπνάκο το μεσημέρι».

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε στο εν λόγω σχόλιο σε ανάλογο ύφος, γράφοντας: «Αχ! Με την καλή κουβέντα στο στόμα!Μπράβο!Σε ταβέρνα στο νησί κοιμάμαι! Μάλλον εκεί που εργάζεσαι εσυ δεν επιτρέπεται!Κρίμα! Καλό καλοκαίρι», ενώ ακολούθησε και δεύτερη απάντηση της παρουσιάστρια σε δεύτερο σχόλιο.

«Είναι πολυτέλεια να κοιμηθείς το μεσημέρι μισή ώρα σ ένα ταβερνάκι σ ένα μικρό νησί της χώρας μας με 40 βαθμούς;;; Δεν νομίζω … Το αν έχω μεγάλο σπίτι είναι γνωστό , το αν αμοιβομαι καλά από την δουλειά μου κ αυτό είναι γνωστό ! Το να πας για φαγητό σ ένα ταβερνάκι στην Ελλάδα δεν είναι άπιαστο όνειρο ας κρίνει ο κόσμος! Όποιος θέλει να ξεσπάσει τα νεύρα του κάπου, καλό είναι να το κάνει σε αυτούς που το προκάλεσαν!Σίγουρα εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς! Καλό καλοκαίρι με ηρεμία, αγάπη,υγεία και καθαρό μυαλό».

Η Ελένη Μενεγάκη συνηθίζει να απαντά στους ακολούθους της, ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που το ύφος της χαρακτηρίζεται από οργή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μετα το φαγητο ! Ευτυχως που ειμαι ευκολος ανθρωπος και κοιμαμαι παντου ! #eleni #greek_islands #greece #holidays #relax

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις