μελίνα-κανά-δεν-πήγε-στη-συναυλία-με-το-1049838
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.07.2022 | 18:45

Μελίνα Κανά: Δεν πήγε στη συναυλία με τον Παπακωνσταντίνου λόγω κορωνοϊού

Η Μελίνα Κανά εμφανίζεται φέτος μαζί με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου στην καλοκαιρινή του περιοδεία.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και ο τραγουδοποιός γνωρίζονται πολλά χρόνια και στη σκηνή αποτελούν πάντα ένα εκρηκτικό δίδυμο.

Η Μελίνα Κανά το βράδυ της Δευτέρας ήταν προγραμματισμένο να τραγουδήσει στο πλευρό του Θανάση Παπακωνσταντίνου στη τελευταία συναυλία του στο Κατράκειο Θέατρο, ωστόσο ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδιά τους τελευταία στιγμή.

Την είδηση γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη του συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας προκειμένου να ενημερώσει το κοινό που θα περίμενε να την απολαύσει επί σκηνής..

«Στη σημερινή, τελευταία συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, δυστυχώς δεν θα συμμετέχει η Melina Kana/Μελίνα Κανά λόγω covid-19. Της ευχόμαστε καλή ανάρρωση!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στον προσωπικό του λογαριασμό.

Δείτε την χαρακτηριστική ανάρτηση:

Η τοποθέτηση του τραγουδιστή για την υπόθεση Λιγνάδη

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, όπως μας έχει συνηθίσει, πήρε θέση και στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μετά από την κίνηση μερικών θεατών να σηκώσουν πανό στη συναυλία που έγραφε «βιαστής» ο τραγουδοποιός είπε:

«Προτιμώ να πω εγώ ο ίδιος κάποια πράγματα και να πάρω και την ευθύνη αυτών που λέω. Πράγματι αυτό που συμβαίνει είναι τραγικό. Το χειρότερο πράγμα που μας συμβαίνει, πέρα από το ότι έχουμε ένα καθεστώς που μας πατάει κάτω, ή που να νιώθουμε ότι πατάμε οι ίδιοι τον εαυτό μας με τα πόδια μας, είναι ότι η Δικαιοσύνη πέρα από ταξική που ήταν πάντα κατά την γνώμη μου, είναι πλέον και τοξική, βαριά τοξική αν και υπάρχουν εξαιρέσεις», είπε αρχικά από τη σκηνή.

Και πρόσθεσε: «Υπήρχαν περιπτώσεις στο παρελθόν που πραγματικά κάποιοι δικαστές ήταν, κατά τη γνώμη μου, το πιο προοδευτικό κομμάτι του ελληνικού λαού. Ας πούμε κάποια στιγμή το 5ο τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας ήταν συνεχώς πολιορκημένο από νόμους που έρχονταν να καταστρέψουν το περιβάλλον και αυτοί κράτησαν πολύ δυνατή και προοδευτική στάση απέναντι σε όλη αυτή τη λαίλαπα».