μέγκι-ντρίο-στο-δρόμο-μου-φώναζαν-παλ-714354
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.12.2019 | 11:27

Μέγκι Ντρίο: Στο δρόμο μου φώναζαν «παλιοαλβανίδα»

Τη γνωρίσαμε στο πρώτο Greece’s Next Top Model, έγινε γνωστή για τις ατάκες τις αλλά και την αντιπαλότητα που είχε με πολλές παίκτριες του ριάλιτι. Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο, η οποία μίλησε στο «TV Έθνος» για την κριτική και τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί.

Πιστεύετε ότι η κριτική που δεχθήκατε ήταν σκληρή;

Εγώ είχα την πιο σκληρή κριτική απ’ όλη την κοινωνία, ακόμα παιδεύομαι και απαντάω στον κόσμο. Έχω ζήσει πολλές προσβολές για το GNTM και πλέον απαγορεύω στον καθέναν να μιλά για την καταγωγή μου και για τα ελληνικά μου. Ο,τι λέω το κρίνουν με επιθετικό τρόπο. Με έλεγαν στον δρόμο παλιοαλβανίδα και μου είχε τύχει να μου κάνουν ουστ. Ακόμα και το γεγονός ότι είμαι σε ένα πάνελ το κράζουν και αυτό.

Σκεφτήκατε να τα παρατήσετε;

Εγώ ήμουν ήδη μοντέλο και δεν πήγα στο GNTM για να γίνω μοντέλο. Δούλευα και πριν. Μπήκα στο πρόγραμμα για έναν λόγο, για να ανεβάσω την ποιότητα της δουλειάς και να ανεβάσω το κασέ μου.

Είναι και ριάλιτι τελικά το GNTM;

Δεν μιλάμε για ριάλιτι μόδας, αλλά μόνο για ριάλιτι. Τo GNTM δεν μαθαίνει στα κορίτσια πράγματα για τη μόδα, δίνεται πολύ παραπάνω έμφαση στο ριάλιτι. Ριάλιτι πρώτα και μετά μόδα. Και αυτό φαίνεται και από τις δοκιμασίες.