mεγάλη-ποσότητα-κοκαΐνης-βρέθηκε-στη-λ-417708
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.09.2021 | 11:45

Mεγάλη ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε στη Λέσβο

Τη μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης που έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα στη Λέσβο, κατέσχεσε η αστυνομία στο νησί, ενώ προχώρησε και στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 43 ετών που κατηγορείται για τη διακίνησή της.

Όπως μεταδίδει η τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα stonisi.gr , η 43χρονη συνελήφθη χθες, λίγο πριν επιβιβασθεί στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η γυναίκα αυτή μαζί με έναν άνδρα 48 χρονών ο οποίος έχει αναγνωρισθεί και αναζητείται, έφεραν ακτοπλοϊκώς την ποσότητα «μαμούθ» του σκληρού ναρκωτικού στο νησί.

Ο άνδρας ελέγχθηκε και βρέθηκε με μικροποσότητα ουσιών, ενώ η γυναίκα βγήκε από το πλοίο και σύμφωνα με πληροφορίες, κατευθύνθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο ιστορικό κέντρο της Μυτιλήνης, στις τουαλέτες του οποίου και εγκατέλειψε την κοκαΐνη.

Eργαζόμενοι στην καφετέρια βρήκαν τα ναρκωτικά και τα παρέδωσαν στη Αστυνομία, ενώ από κάμερες του καταστήματος αναγνωρίσθηκε η γυναίκα, η οποία και συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να φύγει από το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρονη ισχυρίζεται ότι ο άνδρας ήταν ο μεταφορέας των ναρκωτικών, η αγοραστική αξία των οποίων υπολογίζεται στο μισό εκατομμύριο ευρώ.