Μεγάλη ανατροπή στο θρίλερ με το νεκρό φοιτητή στην Κάλυμνο

Το ενδεχόμενο να μην πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αλλά για ατύχημα θεωρούν ως πιο πιθανό οι αστυνομικοί όσο περνούν οι ώρες και μάλιστα σε ποσοστό ογδόντα τοις εκατό. Την επιβεβαίωση στο σενάριό τους θα τη δώσει η νεκροτομή, που μέχρι πριν από λίγα λεπτά δεν είχε ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, με τα ευρήματα από την επιτόπια έρευνά τους τα στελέχη του τμήματος δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας, που είναι στο σημείο, πιστεύουν ότι ο φοιτητής στη βόλτα που είχε πάει επιχείρησε να σκαρφαλώσει σε κάποιο βράχο.

Φαίνεται ότι έχασε την ισορροπία του, έπεσε, έχασε τις αισθήσεις του, δεν μπόρεσε να καλέσει σε βοήθεια και ξεψύχησε αβοήθητος.

Πώς εξηγούν οι αστυνομικοί την αρχική εκτίμηση της μεταφοράς του πτώματος;

Για δύο ημέρες έβρεχε καταρρακτωδώς στο νησί και θεωρούν ότι με το πολύ νερό, αλλά και το χρόνο που πέρασε, δημιουργήθηκαν οι συνθήκες ώστε το πτώμα να μετακινηθεί και να καταλήξει στο σημείο, όπου εντοπίστηκε.

Από εκεί φαίνεται να προέρχονται -λένε οι αστυνομικοί- και τα μεταθανάτια τραύματα.

Αναμένoνται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα τής νεκροτομής και το πόρισμα τού ιατροδικαστή.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΚΑΛΥΜΝΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!