mega-πρόταση-βόμβα-στην-αγγελική-νικολού-915142
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.06.2021 | 15:17

Mega: Πρόταση βόμβα στην Αγγελική Νικολούλη

Μια πολύ δύσκολη και ανταγωνιστική τηλεοπτική χρονιά τελειώνει, για να την διαδεχτεί μια ακόμα πιο δύσκολη και ανατρεπτική. Κι αυτό γιατί μπαίνουμε αισίως στον Ιούλιο κι ακόμα σε όλα σχεδόν τα κανάλια υπάρχουν ανοικτές τρύπες στο πρόγραμμα και μάλιστα σε πολύ κομβικές ζώνες. Ακόμα και πρόσωπα που έχουν συνδυαστεί και ταυτιστεί με συγκεκριμένα κανάλια, φέτος πολιορκούνται πολύ στενά. Ενα από αυτά είναι η Αγγελική Νικολούλη, η οποία ολοκλήρωσε μια ακόμα χρονιά στον ALPHA, σημειώνοντας μάλιστα στην τελευταία έκτακτη εκπομπή, με αφορμή τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ρεκόρ τηλεθέασης με μέσο όρο που ξεπέρασε το 40%.

Δελεαστική πρόταση του MEGA στην Αγγελική Νικολούλη

Σύμφωνα με πάντα έγκυρες πληροφορίες, η Ελληνίδα Μις Μαρπλ, Αγγελική Νικολούλη, αν και έφυγε αμέσως για διακοπές προκειμένου να ξεκουραστεί μετά από μια πολύ δύσκολη και απαιτητική σεζόν, δεν έχει ακόμα ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον ALPHA με αποτέλεσμα να μην θεωρείται καθόλου βέβαιη η παραμονή της και του χρόνου στο κανάλι, κι αυτό γιατί έχει από καιρό μπει στο στόχαστρο του MEGA και του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος και πέρσι είχε κάνει μια ανάλογη πρόταση στην ίδια για να μεταφέρει στο κανάλι του την άκρως επιτυχημένη εκπομπή της. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού επανήλθε και φέτος με μια άκρως δελεαστική πρόταση, η οποία έχει βάλει σε δίλημμα την γνωστή δημοσιογράφο, που παρουσιάζει το “Φως στο τούνελ” χωρίς διακοπή από το 1995 ενώ από το 2012 βρίσκεται στον ALPHA.

Η ίδια δεν έχει ακόμα απαντήσει καθώς οι αλλαγές δεν είναι κάτι που επιθυμεί, ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που το σκέφτεται τόσο πολύ. Πάντως, τα περιθώρια τόσο για την ίδια όσο και για τα κανάλια στενεύουν…

Πηγή: youfly.com