με-τραύματα-σε-όλο-το-σώμα-η-13χρονη-που-έ-817421
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.09.2020 | 10:37

Με τραύματα σε όλο το σώμα η 13χρονη που έπεσε θύμα ξολοδαρμού

Εξιτήριο πήρε την Τετάρτη η 13χρονη που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από παρέα 17χρονων στη Λαμία.

Το νεαρό κορίτσι βγήκε από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας με κολάρο και επιδέσμους σε όλο της το σώμα.

Σύμφωνα με την αδερφή της που τη συνόδευε και η οποία μίλησε στο Mega, η 13χρονη έχει πληγές και τραύματα σε όλο της το σώμα.

Σύμφωνα με την αδερφή της 13χρονης, το επεισόδιο άρχισε «από το τίποτα».

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Η άτυχη 13χρονη πλησίασε αρχικά τη μία κοπέλα από την παρέα των τριών κοριτσιών που καθόταν στην πλατεία και ακολούθησε φραστική αντιπαράθεση.

Τα χτυπήματα άρχισαν να διαδέχονται το ένα το άλλο και σταματούν μόνο όταν η 13χρονη πέφτει στο έδαφος σχεδόν αναίσθητη, σύμφωνα με την καταγγελία.

Οι τρεις ανήλικες που κατηγορούνται για την επίθεση συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθερες με εντολή εισαγγελέα. Η μία κατέθεσε μήνυση στην 13χρονη για εξύβριση και απλή σωματική βλάβη, σύμφωνα με το Mega.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, έκανε λόγο για μια επίθεση με συνεχή χτυπήματα που κράτησε σχεδόν ένα ολόκληρο τέταρτο.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες του επεισοδίου φέρεται ότι είχαν προηγηθεί υποτιμητικές αναφορές και bullying μέσω Facebook αλλά και σε συναντήσεις των νεαρών κοριτσιών, σύμφωνα με το ίδιο μέσο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι 17χρονες είχαν προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες σε υποτιμητικά σχόλια σε βάρος της 13χρονης για την εμφάνιση και τη συμπεριφορά της.

Το βράδυ της επίθεσης η 13χρονη φέρεται να ζήτησε από μια από τις 17χρονες εξηγήσεις για τα υποτιμητικά σχόλια και τότε δέχθηκε επίθεση και από τα τρία κορίτσια.