με-κορωνοϊό-δημοσιογράφος-της-ερτ-φωτ-747215
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.11.2020 | 21:11

Με κορωνοϊό δημοσιογράφος της ΕΡΤ (φωτο)

H Τίνα Μιχαηλίδου είναι δημοσιογράφος της ΕΡΤ και συμμετέχει στην εκπομπή «Κάτι τρέχει με τη Μάριον», η οποία δεν είχε προβληθεί το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου που ήταν προγραμματισμένη, καθώς εντοπίστηκε κρούσμα.

Σήμερα και για την ακρίβεια οκτώ ημέρες μετά, η Τίνα Μιχαηλίδου αποκάλυψε μέσω Instagram πως νοσεί με κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, έγραψε την ανάρτηση της το εξής:

Καραντίνα Μέρα 8η

«Ναι, είμαι και εγώ θετική στον COVID-19! Έχουν περάσει ήδη 8 μέρες στο σπίτι και ευτυχώς σήμερα είναι η πρώτη μέρα χωρίς συμπτώματα! Σήμερα λοιπόν, που ένιωσα πιο δυνατή αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας! Είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα να χάνεις την όσφρηση και τη γεύση σου, είναι πρωτόγνωρο να μην κάνεις τίποτα και να νιώθεις εξάντληση, είναι πρωτόγνωρο να είσαι μόνος σου και να πρέπει να φροντίσεις μόνος σου τον εαυτό σου! Από την άλλη, είναι συγκινητικό να νιώθεις την φροντίδα και την αγάπη των δικών σου ανθρώπων από απόσταση, είναι συγκινητικό να νιώθεις την στήριξη και το ενδιαφέρον των συνεργατών σου και των φίλων σου! Αυτή η περιπέτεια μου δίδαξε πολλά!

Κυρίως όμως ότι οι άνθρωποι είναι μέσα μας και όχι γύρω μας και η μοναξιά είναι μόνο στο μυαλό μας! Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την @michelidakimarion και όλη την ομάδα της εκπομπής @dimitrakochila @eftichisgr @vasofourla , Κατερίνα, Ελένη, Βιργινία και την διοίκηση της ΕΡΤ για την στήριξη και την κατανόηση τους και φυσικά την οικογένεια μου @haris_mich @the_nose_mm @anna_ousa @silveraki @christina_patakaki και τους φίλους μου @riarapti @dokoros @nonnuh_c για το ενδιαφέρον και τα «τάπερ αγάπης» που έλαβα! Να προσέχετε όλοι εκεί έξω! Να φοράτε τις μάσκες σας και να κρατάτε αποστάσεις! Περισσότερα θα πούμε αύριο στην εκπομπή».