με-κεφαλοκλείδωμα-αποτελείωνε-τα-θύμ-622294
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.05.2019 | 12:28

Με κεφαλοκλείδωμα αποτελείωνε τα θύματα ο serial killer της Κύπρου

Με κεφαλοκλείδωμα αποτελείωνε κάποια από τα θύματά του ο 35χρονος με το ψευδώνυμο «Ορέστης», ο οποίος έχει ομολογήσει μέχρι στιγμής επτά δολοφονίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive, το συμπέρασμα αυτό εξάγεται τόσο από τις νεκροτομές που διενεργήθηκαν στα θύματα, τόσο από τους ιατροδικαστές της ΚΔ αλλά και του ιατροδικαστή της Scotland Yard.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο 35χρονος δεν ακολούθησε την ίδια φονική μέθοδο για όλα του τα θύματα. Το κεφαλοκλείδωμα επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής στην Mary Rose, καθώς και στο πτώμα που εντοπίστηκε στη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη, που πιθανολογείται ότι ανήκει στην Λίβια Μπουνέα από τη Ρουμανία.

Παράλληλα, πρέπει να αναφερθεί ότι η Αστυνομία διεξάγει έρευνες και για πιθανά άλλα θύματα του 35χρονου, παρά το ότι ο ίδιος ομολόγησε μέχρι στιγμής επτά φόνους.

Η πολύκροτη υπόθεση έχει προκαλέσει και πολιτική αναταραχή, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να αιτούνται παύσεις και παραιτήσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης και του Αρχηγού της Αστυνομίας.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 το πρωί συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο μεταξύ του ΠτΔ και του Υπ. Δικαιοσύνης. Όπως όλα δείχνουν, ο Ιωνάς Νικολάου θα θέσει την παραίτησή του ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Στο κομμάτι των ερευνών, σήμερα θα γίνει προσπάθεια ανάσυρσης δεύτερου αντικειμένου που έχει εντοπιστεί στην Κόκκινη Λίμνη και πιο συγκεκριμένα ενός τσιμεντομπλόκ, που προσομοιάζει με το τσιμπεντομπλόκ που εντοπίστηκε εντός της πρώτης βαλίτσας που ανασύρθηκε.

Παράλληλες έρευνες θα πραγματοποιηθούν και στο Ξυλιάτο, στη λίμνη Μεμή, όπου γίνεται προσπάθεια εντοπισμού της σορού της 6χρονης Σιερας, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose.