με-αλεξίσφαιρο-στην-ευελπίδων-η-ρούλα-1005443
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.03.2022 | 11:25

Με αλεξίσφαιρο στην Ευελπίδων η Ρούλα Πισπιρίγκου

Με πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας οδηγείται αυτή την ώρα στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών η Ρούλα Πισπιρίγκου, για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης εναντίον της. Η 33χρονη κατηγορούμενη έφτασε με αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια, για να λάβει προθεσμία για την απολογία της. Η ανακρίτρια αναμένεται να ζητήσει συνένωση των δικογραφιών, για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ιριδας, που είχαν μπει στο αρχείο, προκειμένου να διερευνηθεί, εάν ευθύνεται η μητέρα.




Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λύτρα και η άτυπη «απολογία»

O Απόστολος Λύτρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου για να της γνωστοποιήσει την απόφασή του να παραιτηθεί από την υπεράσπισή της.

Στην τηλεφωνική τους συνομιλία που έρχεται στο «φως», η 33χρονη κατηγορούμενη φέρεται να αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είναι η δολοφόνος του παιδιού της.

«Μα βρέθηκε δηλητήριο στο αίμα της κόρης σου. Ποιος ήθελε να της κάνει κακό; Ο γιατρός; Οι νοσηλευτές;».

Εκείνη φέρεται να μην απάντησε, ενώ ο ποινικολόγος της ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την υπόθεση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει χωρίς δικηγόρο. Εάν δεν βρεθεί συνήγορος, να την αναλάβει, που είναι και το πιθανότερο λόγω της κοινωνικής κατακραυγής, η ανακρίτρια θα διορίσει αυτεπαγγέλτως συνήγορο.




Δεν ομολόγησε

Στο κρατητήριο της ΓΑΔΑ πέρασε τη νύχτα η σε κρατητήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψή της χθες το απόγευμα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, προσπαθούσαν να μιλήσουν με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία μέχρι τώρα δεν έχει δώσει προανακριτική ομολογία, καθώς συνελήφθη με ένταλμα, που εκδόθηκε, με βάση την ανεύρεση της φαρμακευτικής ουσίας κεταμίνη, η οποία ανιχνεύθηκε στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας, που πέθανε τελευταία από τα άλλα δύο αδελφάκια της.