μαζεύει-το-σεξιστικό-του-παραλήρημ-978677
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.01.2022 | 22:30

«Μαζεύει» το σεξιστικό του παραλήρημα ο Κων. Τζούμας μετά το σάλο

Σε άτακτη…. υποχώρηση εξαναγκάστηκε ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του με την οποία απέδωσε τις γυναικοκτονίες στη «φλυαρία των γυναικών».

Ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3, απέδωσε σε «μαύρο χιούμορ» τις απαράδεκτες δηλώσεις του ότι «οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε έναν βαθμό στη φλυαρία των γυναικών».

«Μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν… Πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα…», υποστήριξε.

«Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα metoo, politically correct, τα Εξάρχεια κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Στο απαράδεκτο σεξιστικό σχόλιό του, ο Κ. Τζούμας, μιλώντας στο «Πρωινό», υποστήριξε ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε έναν βαθμό στο γεγονός ότι οι γυναίκες «μιλούν ακατάπαυστα».

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ, σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε έναν βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Η δήλωση αυτή, όπως είναι φυσικό, προκάλεσε σάλο, με πολλούς χρήστες του Twitter να σχολιάζουν σε έντονα αρνητικό και συναισθηματικά φορτισμένο ύφος την απίστευτη, προκλητική και άκρως σεξιστική και απαράδεκτη δήλωση του ηθοποιού, καλώντας τον «En Lefko», τον ραδιοφωνικό σταθμό με τον οποίο συνεργάζεται ο Κωνσταντίνος Τζούμας, να πάρει θέση.