Μαυρίδης: Αυτή είναι η νέα του εκπομπή στον ΑΝΤ1

Είναι ένα πρόσωπο πολύ δημοφιλές στα social media με 558 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram. Εκεί, σύνθημά του είναι η φράση «Πετυχημένος είναι αυτός, που χτίζει κάστρα με τις πέτρες που του πέταξαν άλλοι…». Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, ο 39χρονος παρουσιαστής έκανε μία σειρά από Insta-stories που θύμιζαν παρασκήνια από γυρίσματα ή τηλεοπτικές πρόβες. Και φυσικά δεν ήταν μόνος του αλλά είχε μαζί του μια παρέα με κοινούς κώδικες χιούμορ- ανάμεσά τους ο καλός του φίλος και μόνιμος συνεργάτης, Γιώργος Λέντζας.

Αν και το κανάλι του Αμαρουσίου αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι, ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από τη στήλη του «NikoPolis Blog/ entertv.gr» επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο μουσικό παιχνίδι που προορίζεται για τον ΑΝΤ1 και πως θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ο Γιώργος Μαυρίδης όμως δεν θα περιοριστεί εκεί αφού κάνει κι άλλες συζητήσεις με τον σταθμό για ένα concept- έκπληξη που θα συζητηθεί πολύ. Εξάλλου, ο Γιώργος Μαυρίδης έχει και δική του εταιρία παραγωγής, ενώ είναι γνωστό πως ο ίδιος προσέχει πολύ και έχει τον τελευταίο λόγο για το αποτέλεσμα της δουλειάς του η οποία, κακά τα ψέμματα, έχει πολύ μεγάλο και άκρως φανατικό κοινό.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΚΠΟΜΠΗ, ΝΕΑ, ANT1, ΜΑΥΡΙΔΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!