Μάτι: Φόβοι για πλιάτσικο κατά τη διάρκεια της νύχτας -Ξεκινούν περιπολίες

Έντονος είναι ο φόβος που εκφράζεται στις περιοχές της Ανατολικής Αττικής για πλιάτσικο κατά τη διάρκεια της νύχτας, την ώρα που η φωτιά έχει σβήσει και όλοι μετρούν τις πληγές τους και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Στην ίδια κατάσταση όμως έχουν μπει και οι κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας.

Μπροστά στον κίνδυνο της φωτιάς και για να προστατεύσουν τη ζωή τους, τα σπίτια αλλά και οι περιουσίες των κατοίκων της Ανατολικής Αττικής, που επλήγησαν από τις φονικές φωτιές είναι εκτεθειμένα, σε τρίτους οι οποίοι ενδέχεται να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν αυτήν την τραγική κατάσταση και να αποκομίσουν ιδίον όφελος.

Από κατοίκους της περιοχής αλλά και από υπαλλήλους των τοπικών υπηρεσιών εκπέμπεται σήμα κινδύνου ενόψει της δύσκολης νύχτας που έρχεται ενώ αυξάνονται και οι περιπολίες.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ, ΜΑΤΙ, ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!