μάτι-επιζών-από-το-οικόπεδο-του-θανάτο-518669
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.08.2018 | 09:34

Μάτι-Επιζών από το οικόπεδο του θανάτου: Άκουγα ανθρώπους να ουρλιάζουν αλλά…(βίντεο)

Με τρόπο ανατριχιαστικό περιγράφει τα όσα έζησε στο οικόπεδο της φρίκης στο Μάτι Αττικής. Πίσω από αυτόν ουρλιαχτά και θάνατος…

Το σπίτι του είναι στο Μάτι Αττικής. Είδε τον πύρινο εφιάλτη να καταπίνει τα πάντα και έτρεξε να σωθεί. Τα βήματά του, τον έφεραν στο οικόπεδο του θανάτου. Εκεί που μαρτύρησαν 26 άνθρωποι. Ήταν τυχερός καθώς ήξερε την περιοχή και κατάφερε να σωθεί. Ήταν ο τελευταίος που μπήκε στο οικόπεδο και κατάφερε να παραμείνει ζωντανός. Τα όσα περιγράφει καθηλώνουν. Οι στιγμές φρίκης στοιχειώνουν ακόμα τη ζωή του.

«Η φωτιά νόμιζες ότι ερχόταν από τον ουρανό. Μας κύκλωνε χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε. Πρόλαβα και κατάφερα να φύγω τελευταίος. Κοίταγα πίσω αλλά δεν έβλεπα καννέναν να πλησιάζει. Ήταν ένας εφιάλτης» λέει αρχικά ο τελευταίος άνθρωπος που πέρασε και επέζησε από το οικόπεδο της φρίκης. «Ήταν πανικός με συνεχείς εκρήξεις και φλόγες που μας κυνηγούσαν. Άκουγα ανθρώπους να ουρλιάζουν αλλά δεν υπήρχαν περιθώρια».

Ο ίδιος και η οικογένειά του κατάφεραν να σωθούν. Η σκέψη του όμως βρίσκεται πάντα στους 26 νεκρούς και στα μοιραία λάθη που τους οδήγησαν στον θάνατο.»Δεν έπρεπε να κλείσουν τους δρόμους και δεν έπρεπε να στέλνουν τον κόσμο σε αυτή την περιοχή από τη στιγμή που υπήρχε τέτοια φωτιά».