μάστορας-συναντήθηκε-με-τον-θαμώνα-το-735419
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.01.2023 | 23:26

Μάστορας: Συναντήθηκε με τον θαμώνα του μαγαζιού που τσακώθηκε

Ο Χρήστος Μάστορας και ο θαμώνας του νυχτερινού κέντρου που είχαν μία παρεξήγηση τις προηγούμενες μέρες, τα βρήκαν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο Χρήστος Μάστορας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον θαμώνα, συναντήθηκαν δύο φορές στο κέντρο της Αθήνας, μίλησαν και ξεκαθάρισαν την κατάσταση με την παρεξήγηση να λύνεται ανάμεσά τους.

Ο Χρήστος Μάστορας και ο θαμώνας νυχτερινού μαγαζιού είχαν παρεξήγηση τις προηγούμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα της Κυριακής ο Χρήστος Μάστορας είχε έναν καυγά με θαμώνα του νυχτερινού κέντρου για τα μάτια της συντρόφου του, η οποία βρισκόταν επίσης εκεί. Ο τραγουδιστής είχε την εντύπωση ότι κάποιος από διπλανό τραπέζι τη φλέρταρε με έναν απρεπή τρόπο. «Βλ…. Δεν ντρέπεσαι λίγο, δεν ντρέπεσαι λίγο!», ακούγεται σε βίντεο να του λέει από τη σκηνή.

Έτσι άρχισε να κάνει νοήματα, προκλήθηκε ένταση και όταν μπήκε εκνευρισμένος μέσα ο Χρήστος Μάστορας, ζητώντας να φύγει το τραπέζι, τότε κατάλαβε ότι και ο ίδιος ίσως να παρεξήγησε κάποια πράγματα και ότι δεν προσέβαλε κάποιος την κοπέλα του, όπως του εξήγησαν οι άνθρωποι του μαγαζιού. Γι’ αυτό ο Χρήστος Μάστορας φρόντισε να λύσει τον καυγά.