masterchef-αυτή-είναι-η-ημερομηνία-της-πρεμιέρ-779869
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.10.2022 | 22:59

MasterChef: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας στο Star

Το MasterChef έρχεται στο πρόγραμμα του Star που αντέχει τον ανταγωνισμό της μυθοπλασίας στην prime time. Τα ριάλιτι του τηλεοπτικού σταθμού από όσα δείχνουν τα ποσοστά των μετρήσεων της τηλεθέασης κρατούν το ενδιαφέρον του κοινού σε αξιοπρεπή επίπεδα.

Έτσι στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν το MasterChef θα επιστρέψει. Οι τρεις κριτές σεφ θα επιστρέψουν στο πόστο τους για να βρουν τον επόμενο MasterChef της Ελλάδας. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς κι ο Πάνος Ιωαννίδης θα κληθούν να βαθμολογήσουν και πάλι τους νέους διαγωνιζόμενους στις μαγειρικές τους ικανότητες.

Ο νέος κύκλος του MasterChef ανακοινώθηκε πριν ακόμη τελειώσει ο προηγούμενος. Αφού το trailer με την πρόσκληση προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού. Στη συνέχεια είδαμε πολλούς παλιούς γνώριμους από τους διαγωνιζόμενους σε σποτάκια και να παρακινούν με τη σειρά τους, επίδοξους μάγειρες, για να δηλώσουν συμμετοχή.

Ο Πάνος Ιωαννίδης σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, είχε δηλώσει πως φέτος θα αλλάξουν πολλά στο MasterChef, αλλά και ότι στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει σοβαρά και η περίπτωση ενός All Star MasterChef: «Για το MasterChef έχουμε ήδη ξεκινήσει τα ραντεβού για το πως θα δυσκολέψουμε φέτος τους παίκτες και περιμένουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Ένα All Star MasterChef θα είχε τρομερό ενδιαφέρον και έχει ψιλοσυζητηθεί κάποια στιγμή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω που έχει καταλήξει το κανάλι γιατί η τελική απόφαση εννοείται πως είναι του καναλιού», είχε πει λίγο καιρό πριν ο γνωστός σεφ.

Τελικά η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον νέο κύκλο και τα auditions βρίσκονται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», τα γυρίσματα για το MasterChef ξεκινούν στις 20 Νοεμβρίου, καθώς οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί. Επίσης έχουν βρεθεί οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι για το bootcamp. Η προβολή θα ξεκινήσει στις αρχές Ιανουαρίου μετά τον τελικό του GNTM 5.