masterchef-5-ποιος-θα-αποχωρήσει-σήμερα-779869
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.05.2021 | 17:06

MasterChef 5: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 θα ακολουθήσει μια σκληρή διαδικασία αποχώρησης, η οποία θα φέρει τεράστιες εξελίξεις και αναστάτωση στο μαγειρικό διαγωνισμό.

Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλούν τους τρεις επίδοξους σεφ που είναι στο τάκο, να κάνουν έξυπνη διαχείριση «ταπεινών» υλικών σε ένα πρωτότυπο πιάτο αντιγραφής.

Ανούς, Τζιοβάνι και Ιωάννης θα πρέπει να αποδείξουν πως η μαγειρική ευστροφία πρέπει να συμβαδίζει με τη διάθεση που έχουν την ώρα της παρασκευής της συνταγής. Κάποιοι πιστεύουν υπέρμετρα στον εαυτό τους, άλλοι πάλι θεωρούν ότι δεν είναι η ώρα τους να αποχωρήσουν και μερικοί πιστεύουν στην τύχη, που φέρνουν τα …γούρια.

Σύμφωνα με τα spoiler, σήμερα ο Τζιοβάνι μαγειρεύει ένα υπέροχο πιάτο που αποσπά θετικές κριτικές, ενώ η αποχώρηση θα κριθεί ανάμεσα στην Ανούς και τον Ιωάννη.

Παρόλα αυτά, η Ανούς σήμερα θα χάσει στις λεπτομέρειες και θα δει την πόρτα της εξόδου από το MasterChef 5.

Μάλιστα, η σημερινή αποχώρηση θα δημιουργήσει «σεισμό» εξελίξεων, καθώς πολλοί θα δουν αρνητικά την παραμονή του Ιωάννη στο διαγωνισμό, ενώ ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η αντίδραση του Διονύση.