masterchef-5-οι-υποψήφιοι-προς-αποχώρηση-σήμερα-779869
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.05.2021 | 16:52

MasterChef 5: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα – Ποιος φεύγει

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 οι κριτές θα βρεθούν σε μεγάλο δίλημμα, καθώς θα πρέπει να ανακοινώσουν το όνομα ενός παίκτη που φεύγει, στην διαδικασία αποχώρησης που ακολουθεί.

Μπορεί στην τελευταία ομαδική δοκιμασία να μην πήγαν καλά ορισμένοι επίδοξοι σεφ, όμως όλοι έχουν αποδείξει το μεγάλο επίπεδο στο οποίο βρίσκονται.

Σήμερα λοιπόν, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος βγάζουν σύσσωμη μία από τις δύο ομάδες στο τάκο και στο τέλος της ημέρας ένας παίκτης φεύγει.

Σύμφωνα με τα spoiler, οι Κόκκινοι είναι οι ηττημένοι, καθώς οι Μπλε μαζεύουν αρκετά υψηλή βαθμολογία και βγαίνουν νικητές.

Έτσι, Διονύσης, Μαργαρίτα, Ιωάννης και Παύλος μαγειρεύουν για την παραμονή τους και το εισιτήριο για τους 6 καλύτερους σεφ.

Παρόλα αυτά, πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαδικασία αποχώρησης θα κριθεί ανάμεσα σε Ιωάννη και Παύλο, καθώς Διονύσης – Μαργαρίτα δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Παράλληλα, τονίζουν ότι μπορεί να αποχωρήσει ο Παύλος, γιατί θα χάσει στις λεπτομέρειες. Όμως δεν είναι σίγουρο, καθώς ο Παύλος έχει ανατρέψει στο παρελθόν τα spoiler σε δοκιμασία αποχώρησης, ενώ σήμερα ο Ιωάννης προβλέπεται ότι θα μαγειρέψει με το σκεπτικό ότι είναι ήδη νικητής.

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, καθώς οι τρεις κριτές θα βρεθούν σε μεγάλο δίλημμα για να επιλέξουν τον παίκτη που φεύγει.