mαρτυρία-για-ψευτογιατρό-έδινε-στο-πα-542783
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.06.2020 | 08:15

Mαρτυρία για ψευτογιατρό: “Έδινε στο παιδί φάρμακα με ρίγανη”

Την τιμωρία με την αυστηρότερη ποινή ζητούν οι γονείς των παιδιών που χάθηκαν από τα χέρια του απατεώνα δήθεν γιατρού.

Η μητέρα ενός 11χρονου αγοριού που «έσβησε» λίγους μήνες αφότου επισκέφτηκε τον γιατρό “μαϊμού” μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το πως έπεσε πάνω στον απατεώνα και έχασε το παιδί της.

“Οι πληροφορίες μου από τους άλλους γονείς ήταν πως υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος είναι πιστός. Ότι είναι σε μεγάλο Ελβετικό κέντρο που πηγαίνουν οι VIP. Η φίλη μου, μου είπε ότι βρήκαμε τον σωτήρα μας, έτσι ξεκίνησε και πήγα και εγώ”, είπε η μάνα του 11χρονου αγοριού που χάθηκε το 2016 από σοβαρή ασθένεια.

Θυσίασε τα πάντα, πήγε στους καλύτερους γιατρούς και έπεσε πάντα στον απατεώνα που παρίστανε τον γιατρό.

“Σαν γιατρό τον γνώρισα. Στο νοσοκομείο στην Αθήνα, πίσω από το Χίλτον. Τώρα δεν λειτουργεί, έχει κλείσει γιατί έχει φαλιρίσει. Δε μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν νοσοκομείο, ένα από γραφείο. Μιλήσαμε, του έδωσα το cd της μαγνητικής να το δει, η κουβέντα πήγε στην πίστη. Μου ανέφερε γέροντες από το Άγιο Όρος. Μου χάρισε και μια χάρτινη εικόνα”.

Τραγικό είναι το γεγονός πως ο γιατρός μαϊμού είχε απέναντί του ένα παιδί που πέθαινε και αυτόν τον ενδιέφερε πως θα είναι πειστικός στο θύμα του, παρά το γεγονός πως και ο ίδιος είναι πατέρας δυο παιδιών.

Η μητέρα του 11χρονου τον επισκέφθηκε τον Μάιο το 2016 και κρεμόταν από τα χείλη του.

“Ερχόμενη στη Λάρισα από Αθήνα, ο γιος μου έκανε διάρροιες και εμετό. Τον παίρνω τηλέφωνο. Μου είπε να του δώσω ένα σκεύασμα με ρίγανη. Βέβαια δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Μετά ο γιος μου φύγαμε για Αθήνα και σε 15 ημέρες κατέληξε.

Η μητέρα του 11χρονου που έφυγε από τη ζωή το 2016 ήταν γνωστή με την μητέρα του 16χρονου αγοριού από τις Σέρρες που χάθηκε και εκείνο από τις υποτιθέμενες θεραπείες του γιατρού “μαϊμού”. Μάλιστα στο συγκεκριμένο παιδί ο 46χρονος ήταν τόσο ανάλγητος που δεν το άφησε να πραγματοποιήσει μια από τις τελευταίες του επιθυμίες. Να φάει τυρόπιτα, μπουγάτσα και σουβλάκι.

“Το παιδί λιμοκτονούσε. Παρακαλούσε να του φέρουν μια μπουγάτσα, μια τυρόπιτα και δεν του το δίναμε γιατί είχε άλλες οδηγίες. Θέλω να τιμωρηθεί παραδειγματικά”, λέει η μητέρα του 11χρονου.

Το ίδιο ζητά και η οικογένεια του 16χρονου από τις Σέρρες και της 14χρονης από την Κω που έσβησαν από τα χέρια του απατεώνα που παρίστανε τον γιατρό