μαρούσι-ενώπιον-της-ανακρίτριας-η-17χρο-1108825
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.12.2022 | 14:12

Μαρούσι: Ενώπιον της ανακρίτριας η 17χρονη για τη δολοφονία της φίλης της

Ενώπιον του ανακρίτριας ανηλίκων βρίσκεται -μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε χθες- η 17χρονη, η οποία ομολόγησε ότι σκότωσε την 23χρονη φίλη της με 40 μαχαιριές, προ ημερών, στο Μαρούσι.

H 17χρονη παρουσιάστηκε λίγο μετά τις 11 στην ανακρίτρια ανηλίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εικόνα που παρουσίαζε, φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί.

Η 17χρονη ήταν σε θαραπευτική αγωγή, την οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν λάμβανε κανονικά το τελευταίο διάστημα.

Ο συνήγορος της 17χρονης, έκανε λόγο για πολύ συχνές διαφωνίες ανάμεσα στις δύο κοπέλες με συνεχείς τσακωμούς και μάλιστα υποστήριξε πως την ημέρα της δολοφονίας είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους και επιφυλάχθηκε για νέες αποκαλύψεις

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της 17χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία.

Η 17χρονη, η οποία φέρεται από την πρώτη στιγμή του εγκλήματος να τελεί υπό σύγχυση και σοκ, ανέφερε στους αστυνομικούς του 8ου ορόφου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών «Την σκότωσα, γιατί μου ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε».

Πρόσωπα του περιβάλλοντος των δυο κοριτσιών, της ανήλικης δράστιδος και του θύματος της δολοφονικής επίθεσης, έχουν κάνει λόγο για «στενή» σχέση των δυο κοριτσιών.

“Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία η οποία δυστυχώς παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας” αναφέρουν οι γονείς της δράστιδος.