μαρκόπουλο-αυτός-είναι-ο-20χρονος-που-μ-957535
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.06.2022 | 22:12

Μαρκόπουλο: Αυτός είναι ο 20χρονος που μαχαιρώθηκε σε άγριο επεισόδιο σε πάρτι στην παραλία

Πρώην μαθητής ενός εκ των δύο σχολείων που συμμετείχαν σε πάρτι της παραλίας του Μαρκόπουλου είναι ο 20χρονος που μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια άγριου επεισοδίου με τη συμμετοχή αρκετών ατόμων.

Ο 20χρονος που σώθηκε από θαύμα, καθώς το μαχαίρι πέρασε δίπλα από την καρδιά, χειρουργήθηκε και η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή, χωρίς όμως να απειλεί τη ζωή του.

Οι γιατροί του Ερυθρού Σταυρού από τη στιγμή που ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έκαναν το παν για να τον κρατήσουν στη ζωή και τα κατάφεραν. Μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες του newsit.gr το επανέφεραν μια φορά στη ζωή.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης σε παραλία της περιοχής του Μαρκόπουλου. Εκεί διοργανώθηκε ένα πάρτι στο οποίο συμμετείχαν περίπου 300 άτομα. Τα περισσότερα από αυτά ήταν μαθητές δύο λυκείων της περιοχής αλλά και εξωσχολικοί φίλοι τους.

Κάποια στιγμή μεταξύ μαθητών των δύο σχολείων υπήρξε ένταση και η κατάσταση ξέφυγε. Οι μαθητές, στις παρέες των οποίων βρίσκονταν και κάποιοι εξωσχολικοί φίλοι τους, πιάστηκαν στα χέρια. Ένας από τους συμμετέχοντες στον καβγά έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στο στήθος του 20χρονου.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ακόμα τους δράστες της επίθεσης, καθώς αρκετούς από τους παρευρισκόμενους στο πάρτι που ρώτησαν δεν τους έδωσαν έστω και την παραμικρή λεπτομέρεια.