μαρίνα-πατούλη-δεν-είναι-μόνη-της-στην-973478
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.01.2022 | 22:59

Μαρίνα Πατούλη: Δεν είναι μόνη της στην καραντίνα -Ποιος της κάνει συντροφιά

Το απόγευμα της Τρίτης 4/1 η Μαρίνα Πατούλη είχε γνωστοποιήσει πως διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό. Έτσι, η ίδια μίλησε σήμερα 5/1 το μεσημέρι στην εκπομπή «T-Live» όπου αποκάλυψε το πως περνάει την καραντίνα της.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη

«Το ’22 μπήκε με ποδαρικό της μετάλλαξης του covid. Οφείλω να πω ότι επειδή είχα νοσήσει πριν κάποιους μήνες και είχα κάνει και τα εμβόλια, το περνάω πολύ ομαλά» αναφέρει η Μαρίνα Πατούλη στο T-live και συνεχίζει: «Την πρώτη του μηνός ξύπνησα με πόνο στα κόκκαλα κτλ. Τέλος πάντων, είχα τα πρώτα συμπτώματα».

«Την τρίτη δόση θα την έκανα στα τέλη Φεβρουαρίου. Είχα αντισώματα, είχα κάνει τη δεύτερη δόση πριν από έναν μήνα και οι γιατροί μου είχαν πει να μην επισπεύσω την τρίτη. Είμαι πολύ καλά, καμία σχέση με ό,τι είχα περάσει την προηγούμενη φορά. Εξάλλου είναι πολύ πιο απλό, είναι σαν μία απλή γρίπη».

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παρότι είναι η ασθένεια της μοναξιάς, επειδή ήταν και η φίλη μου εδώ από την προπαραμονή, το θεωρήσαμε καλό να μη φύγει οπότε το περνάμε από κοινού. Ο γιος μου μένει με τον μπαμπά του για να μην κολλήσει».