μαρία-σολωμού-μου-έχει-γίνει-ανήθικη-π-1042171
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.07.2022 | 20:09

Μαρία Σολωμού: Μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη. Μίλησε για τους έρωτες της ζωής της αλλά και τη «σχέση» της με τον Mente Fuerte.

«Έχω ερωτευτεί σε όλες μου τις σχέσεις τρελά. Έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει, με έχουν απατήσει, τους έχω απατήσει, έχουμε κλάψει, ήταν πολύ έντονες όλες μου οι σχέσεις», δηλώνει με μεγάλη ειλικρίνεια η ηθοποιός Μαρία Σολωμού.

Σε ό,τι αφορά τον Μάριο Αθανασίου, τον πατέρα του παιδιού της, αποκαλύπτει πως δεθήκανε τόσο πολύ που κάνανε παιδί.

«Είχαμε τελειώσει με τον Μάριο και μου είπε “Μαρία θα φύγω από το σπίτι”. Ήταν σα να μου έλεγε πως αλλάζει πλανήτη.

Τον παρακαλούσα, του έλεγα “είναι μεγάλο το σπίτι θα μείνουμε εδώ. Δεν θέλω να φύγεις”», θυμάται σχετικά με τον χωρισμό τους.

«Δεν ξανασκέφτηκα ποτέ να κάνω παιδί και μου είχε ζητηθεί από όλες τις σχέσεις μου» αναφέρει και συμπληρώνει χαρακτηριστικά πως οι μεγαλύτεροι έρωτες της ζωής της δεν μαθεύτηκαν ποτέ.




Όπως λέει της έχουν προταθεί αμοιβές που θα της είχαν λύσει το οικονομικό πρόβλημα. «Μία απάντηση ήταν “πόσα θες και εγώ θα στα δώσω”. Δεν δουλεύω επί χρήμασι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσα να το έχω κάνει πιο μικρή που θα μπορούσα να έχω βγάλει και περισσότερα λεφτά» συμπληρώνει.

Η σχέση με τον Mente Fuerte

«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Mente Fuerte αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε» δηλώνει. Τονίζει πως μετά την τελευταία της γνωστή σχέση δεν θα δεχθεί να θεωρηθεί το «καινούριο ζευγάρι της πόλης». «Παρουσιάζεται μία εικόνα δίκη μου με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση.




Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα», προσθέτει η Μαρία Σολωμού.

«Ναι μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση. Με ρώτησαν “τι θες από τη ζωή σου; θες ένα μικρό νησί;”, απάντησα “δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε”», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μαρία Σολωμού.