Μαρία Κορινθίου: «Η ομορφιά μου, μου έχει κλείσει πόρτες»

Για το τίμημα της ομορφιάς που της είχε κλείσει στο παρελθόν πολλές επαγγελματικές πόρτες, μίλησε η Μαρία Κορινθίου στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up», αποκαλύπτοντας τα εμπόδια που συνάντησε λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης.

«Η ομορφιά μου μού έχει κλείσει πόρτες, ειδικά στο θέατρο. Δεν μπορούσαν να με φανταστούν σε διάφορους ρόλους. Κακώς! Όταν λειτουργείς ως μονάδα σε αυτό το χώρο από τα 24 και δεν σε βοηθάει κανένας, ούτε έχεις πλάτες, ούτε γλείφεις, ούτε είσαι σε κλίκες το πληρώνεις το τίμημα και πάρα πολύ ακριβά», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις παραστάσεις live streaming που πραγματοποιούν πολλοί συνάδελφοι της.

«Θεωρώ το live streaming είναι απλά έσχατη ανάγκη για βιοποριστικούς λόγους. Και μένα μου είπαν να κάνω το Jordan live streaming αλλά αρνήθηκα. Εγώ δεν έκανα ποτέ δουλειά για τα χρήματα. Αν θεωρούσα ότι έκανα κάτι λάθος, έφευγα. Θα μπορούσα να είχα κάνει πάρα πολλά για τα χρήματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφερόμενη στον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2010, αποκάλυψε ότι έπρεπε να την κυνηγήσει πολύ μέχρι να γίνουν ζευγάρι.

«Για τον Γιάννη ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, εγώ ήμουν πιο δύσκολη. Με κυνήγησε πολύ! Είμαι και τέτοιος άνθρωπος εγώ. Με έβαλε στη διαδικασία να μου γυρίσει το κεφάλι, να τον κοιτάξω από πάνω μέχρι κάτω και να πω ότι ίσως και αξίζει», δήλωσε η ηθοποιός.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, VIDEO, ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!