μαραντίνης-θα-δώσω-τα-χρήματα-στην-κυρ-1077905
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.10.2022 | 12:14

Μαραντίνης: Θα δώσω τα χρήματα στην κυρία Χρηστίδου, πληρώνω ενοίκιο και τζιπ

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης συναντήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων το μεσημέρι της Τρίτης 4 Οκτωβρίου. Το πρώην ζευγάρι οδηγήθηκε στη δικαστική αίθουσα έπειτα από αγωγή που κατέθεσε η παρουσιάστρια κατά του τραγουδιστή, για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Η Σίσσυ Χρηστίδου υποστηρίζει από την πλευρά της πως ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν καταβάλει το ποσό της διατροφής που έχει συμφωνηθεί για τα δύο παιδιά τους, Φίλιππο και Μιχαήλ Άγγελο. Το δικαστήριο αποφάσισε πως ο τραγουδιστής είναι ένοχος και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μήνες με τριετή αναστολή.

Ο δικηγόρος του Θοδωρής Μαραντίνη ανέφερε ότι: «Πριν δύο χρόνια είχε καταθέσει αίτημα ρύθμισης οφειλών στο δημόσιο. Το 2020 έκανε 16 εκδηλώσεις, ενώ πριν ήταν πάνω από 60. Τα παιδιά σας όχι μόνο δε στερήθηκαν, αλλά εξακολουθούσαν να ζουν πλουσιοπάροχη ζωή, όταν ο σύζυγός σας “γκρεμίστηκε”. Και μπράβο σας για αυτό».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου απάντησε: «Το 2020 έκανε 66 εκδηλώσεις, τέσσερις τηλεοπτικές εμφανίσεις και εμπορικές συμφωνίες χιλιάδων ευρώ. Δεν κατέβαλε τη διατροφή, όχι επειδή δεν μπορούσε, αλλά από “κακοβουλία”».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης υποστήριξε στο δικαστήριο: «Ήταν ελάχιστες οι εμφανίσεις μου στον καιρό του κορωνοϊού, αλλά όχι αρκετές για να πληρώνω, αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρεψε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κα Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά ή λίγα. Λόγω του οικονομικού αδιεξόδου ζήτησα μείωση ενοικίου, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτή τη στιγμή πληρώνω 900 ευρώ ενοίκιο για το σπίτι στα Βριλήσσια ενώ οδηγώ ένα μεταχειρισμένο τζιπ, με 400 ευρώ δόση».