Μαντζούνια για «θεραπεία» του κορωνοϊού στη μαύρη αγορά με 35 ευρώ - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Μαντζούνια για «θεραπεία» του κορωνοϊού στη μαύρη αγορά με 35 ευρώ

Μαντζούνια για «θεραπεία» του κορωνοϊού αλλά και… του καρκίνου πωλούνται από επιτήδειους στη μαύρη αγορά προς 35 ευρώ, εκμεταλλευόμενοι τον πόνο των ασθενών.

Έμπορος σκευασμάτων μιλάει στο Mega, περιγράφοντας πώς το έλαιο ρίγανης λειτουργεί ως… αντιβίωση κατά του κορωνοϊού και πώς ένα ακόμα σκεύασμα έχει αντικαρκινικές ιδιότητες.

«Το ριγανέλαιο, αν εξελιχθεί ο ιός, πάθουμε κορωνοϊό και εξελιχθεί και το αφήσουμε και δεν το προλάβουμε από την αρχή, αυτό γίνεται πνευμονία. Το αντιμετωπίζουμε και με το ριγανέλαιο συγχρόνως γιατί λειτουργεί σαν αντιβίωση το ριγανέλαιο. Έτσι έσωσα την κόρη μου από διασωλήνωση. Είχε εξελιχθεί και έπαθε πνευμονία. Και λέω τώρα άμα την πάω στο νοσοκομείο θα μου την ξεκάνουν και το αντιμετώπισα με το ασπίς και το ριγανέλαιο», δήλωσε έμπορος σκευασμάτων.

Σε φυλλάδιο που κυκλοφορεί αναφέρεται ότι το σκεύασμα έχει ισχυρές αντικαρκινικές ιδιότητες, με το έλαιο της ρίγανης μάλιστα να ενδείκνυται και για οξείες καταστάσεις.

«Έχει αντικαρκινικά βότανα μέσα. Θεωρώ ότι θα έκανε πάρα πολύ καλό αν το έπαιρνε κάποιος με καρκίνο και συν να πάρει και κάποια άλλα πράγματα βέβαια. Για να μικρύνει (ο όγκος)… Υπάρχει μια θεραπεία για να μειωθεί ο όγκος», συμπλήρωσε.

Παράλληλα η έμπορος διαφημίζει και ένα ακόμα έλαιο βοτάνων το «Α…» που λειτουργεί ως μια επιθετική και δυνατή θεραπεία για τον καρκίνο. «Για συρρίκνωση του όγκου με πόσιμο διάλειμμα. Αυτό… Σταγονίτσες. Εν πάση περιπτώσει, αλλά σας λέω ότι το “A…” θα βοηθούσε, για ποιο λόγο; Όπως διαβάσατε και στο φυλλάδιο, το ανοσοποιητικό σύστημα είναι αυτό που καταπολεμά τον καρκίνο. Δεν παθαίνουμε καρκίνο αν έχουμε καλό ανοσοποιητικό σύστημα με λίγα λόγια, οπότε και το «A…» θα βοηθούσε… Το R… που έχει μέσα είναι πάρα πολύ αντικαρκινικό, το γανόδερμα επίσης. Και τα υπόλοιπα βότανα, ακόμα και το σκόρδο το οποίο δεν του δίνουμε σημασία, είναι εξαιρετικό, οπότε θα ήταν καλό να πάρει μια επιθετική θεραπεία, δυνατή θεραπεία από το “A…”».

Σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του φυλλαδίου των επιτήδειων, όσοι ασθενείς λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή, θα πρέπει να τριπλασιάσουν τη δόση, λαμβάνοντας 60 έως 80 σταγόνες τη μέρα. Βέβαια για τον ίδιο τον έμπορο, που εδώ τον βλέπετε να πουλάει το προϊόν, λειτούργησαν οι 40 σταγόνες ημερησίως, ρίχνοντάς του την πίεση, λόγω του σκόρδου στα συστατικά.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!