μάνος-δασκαλάκης-άλλη-ουσία-περιμέν-1005746
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.04.2022 | 14:24

Μάνος Δασκαλάκης: «Άλλη ουσία περιμέναμε -Δεν έχω λόγο να υποστηρίξω καμία Ρούλα»

Μάνος Δασκαλάκης: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σε επικοινωνία με τον Μάνο Δασκαλάκη, πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, την ώρα της σύλληψης της κατηγορούμενης «μητέρας» και τη στιγμή της μεταγωγής της από την Πάτρα στην ΓΑΔΑ ήταν δημοσιογράφος από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

«Οχι δεν ξέρω, δεν είμαι γιατρός… Δεν έχω να πω κάτι για τα όσα ακούγονται, δεν ξέρω τι είναι αυτή η ουσία και αναμένω τα επίσημα πορίσματα των ιατροδικαστών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης, συζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου.




«Δεν έχω λόγο να υποστηρίξω καμία Ρούλα»

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν έχουν κάποιο γνωστό κτηνίατρο, καθώς πρόκειται για μία ουσία που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο στην κτηνιατρική ως αναισθητικό, ο πατέρας είπε: «Έχω κτηνίατρο που πήγαινα ένα σκύλο που είχα, αλλά έχω πάνω από ενάμιση χρόνο να πάω. Με τη Ρούλα έχουμε συζητήσει για τα όσα λέγονται, αλλά περιμένουμε, δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Άλλη ουσία περιμέναμε να βρεθεί και άλλη βρέθηκε.»

» Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι η κεταμίνη, έψαξα να δω τι είναι και αναφέρεται και σε ζώα. Αν δεν μιλήσει κάποιος αρμόδιος εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω κάτι. Δεν έχει μπει κανένας άλλος στο νοσοκομείο πέρα από τη Ρούλα. Ας περιμένουμε να δούμε τι γίνεται… Τα φάρμακα στο νοσοκομείο του παιδιού τα έδιναν οι νοσηλεύτριες και όχι η Ρούλα».

Επισήμανε πάντως ότι εξακολουθεί να πιστεύει στη Ρούλα… «Ακόμα δεν έχω αλλάξει τη γνώμη μου. Συνεχίζω να πιστεύω ότι η Ρούλα δεν εμπλέκεται κάπου. Σίγουρα είναι περίεργο όλο αυτό. Αλλά κοιτάμε μια πλευρά. Εγώ δεν έχω λόγο να υποστηρίξω καμία Ρούλα, το μόνο που θέλω είναι να πάρω απαντήσεις για τα παιδιά μου. Μία αλήθεια θέλουμε να πάρουμε απ’ όλο αυτό, όποια και να ‘ναι, αλλά να είναι αλήθεια»