Μάνδρου: «Ο δήμαρχος Περάματος ήθελε πέντε λεπτά δημοσιότητας»

Η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε ξανά στη Μάγδα Φύσσα: «Έχω τιμήσει τη Μάγδα Φύσσα, έχω μιλήσει για το ήθος της την προσφορά της. Είπα δύο πράγματα για να τονίσω τη στάση της στη δίκη. Ηθελα να τονίσω ότι δεν είναι μια διανοούμενη είναι μια μανά χαροκαμένη».

Αναφέρθηκε και σε όσα είχε πει για το Πέραμα, ενώ η Μάγδα Φύσσα μένει στο Κερατσίνι, αλλά και στο σχόλιο του δημάρχου Περάματος.

«Ο δήμαρχος Περάματος χωρίς να ακούσει κάτι άλλο, γιατί είχε προηγηθεί ολόκληρη συζήτηση, και θέλει να κερδίσει δημοσιότητα 5 λεπτών από τη σκληρή δουλειά που κάνουμε για να κάνει καταγγελίες γιατί ονειρεύεται 5 λεπτά δημοσιότητας», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι όσα ειπώθηκαν την προσβάλλουν και αναφέρθηκε και σε ορισμένους δημοσιογράφους που, όπως είπε, «κάνουν το παγώνι».

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Περάματος, Γ. Λαγουδάκης είχε δηλώσει τα εξής:

«Μάλλον η κυρία Μάνδρου μπερδεύτηκε, καθώς νόμιζε πως μιλάει με εκείνους που θεωρούν την πλειοψηφία των ανθρώπων «πλέμπα», χωρίς ποιότητα, αισθητική και επίπεδο.Να πληροφορήσουμε την δικαστική ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ πως θα ήταν τιμή μας η κυρία Μάγδα Φύσσα να ήταν από το Πέραμα, αλλά διαμένει στο γειτονικό Κερατσίνι, περιοχή όπου συνέβη η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, γεγονός που θα έπρεπε να γνωρίζει», Κάλεσε, τέλος, τη δημοσιογράφο να «ζητήσει δημόσια συγγνώμη από ολες τις γυναίκες της πόλης του Περάματος».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!