μάνα-νεκρού-βρέφους-του-έκανα-κλύσμα-δ-180944
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.02.2020 | 23:13

Μάνα νεκρού βρέφους: Του έκανα κλύσμα, δεν ήθελα να του κάνω κακό

Μεγάλο είναι το σοκ που έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη ο θάνατος ενός βρέφους από τη Συρία.

Το 11 μηνών κοριτσάκι σύμφωνα με τους ιατροδικαστές που το εξέτασαν έφερε σημάδια κακοποίησης, κάτι που επιβεβαιώθηκε και μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας.

«Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει κακοποίηση και είναι σοκαριστικό» τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha o ιατροδικαστής κ. Μπουζιάνης και πρόσθεσε πως: «είναι πρωτόγνωρο για τέτοια ηλικία».

Η μητέρα του βρέφους, σύμφωνα με πληροφορίες του δελτίου, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το μωρό αντιμετώπιζε πρόβλημα και του έκανε συχνά κλύσμα.

«Το μωρό μου τις τελευταίες ημέρες ήταν ανήσυχο, δεν έτρωγε καθόλου και αποφάσισα να του κάνω κλύσμα. Δεν ήθελα να του κάνω κακό» ανέφερε.

Οι γονείς αλλά και το ζευγάρι που φιλοξενούσαν στο σπίτι τους το τελευταίο διάστημα προσήχθησαν ενώ έχει ληφθεί και γενετικό υλικό.

Οι κάτοικοι στη γειτονιά του ζευγαριού, στου Ζωγράφου είναι σοκαρισμένοι και όπως τόνισαν στην κάμερα πως πολλές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας άκουγαν κλάματα από το ισόγειο της πολυκατοικίας.