μάμαλος-το-παράπονό-μου-είναι-που-δεν-μ-90460
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.09.2016 | 19:19

Μάμαλος: Το παράπονό μου είναι που δεν με έχουν διορίσει στο δημόσιο

Για την επιτυχία του στους αγώνες του Ρίο αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του μίλησε ο χρυσός Παραολυμπιονίκης, Παύλος Μάμαλος.

Το μόνο μου παράπονο που έχω φέρει τόσα μετάλλια, είναι που δεν με έχουν διορίσει στο δημόσιο. Επειδή δεν είχα απολυτήριο. Έκανα και σχολείο για να πάρω το απολυτήριο και το πήρα,είπε μιλώντας στο Arena fm.

“Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι που κάποιοι δεν σέβονται τις θέσεις πάρκινγκ, δεν μπορώ να μπω σε τράπεζες, σε φαρμακεία” τόνισε ο Παύλος Μάμαλος και πρόσθεσε:

“Ήταν δύσκολα στο σχολείο. Δεν μπορούσα να περπατήσω καλά και τα άλλα παιδιά με πείραζαν. Αναγκάστηκα να σταματήσω. Βρήκα μετά τον αθλητισμό και γνώρισα τον Δημήτρη Ιωαννίδη τον προπονητή μου. Στους πρώην συμμαθητές μου που μου πετούσαν τις τσάντες τι να πω; Μεγαλώσαμε τώρα, τα έχω ξεχάσει, είμαι ευτυχισμένος”.

Επίσης, σημείωσε:  “Τα παιδιά σαν κι εμένα πρέπει να τα βγάλουν έξω στην κοινωνία οι γονείς. Να μάθουν τι σημαίνει παρολυμπιακό άθλημα”.

Για τους παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο είπε: “Έδωσα όλη την ψυχή μου. Έλειπε αυτό το μετάλλιο, το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο από τη συλλογή μας. Χρειάστηκε σκληρή δουλειά πολλών ετών. Ο Αζέρος ήταν πάρα πολύ καλός μας δυσκόλεψε και στο Παγκόσμιο.  Και τον Ιρανό και τον Αιγύπτιο τους παίξαμε τακτικά”. “Ήθελα να το κάνω αυτό με την περικεφαλαία σαν γούρι για να τιμήσω τη Ελλάδα” τόνισε.