μαλέσκου-δεν-έχω-δεχθεί-φλερτ-από-τον-χ-887021
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.03.2021 | 22:24

Μαλέσκου: Δεν έχω δεχθεί φλερτ από τον Χεζόνια, αλλά… ας μείνει

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στο κανάλι «Fipster» στο YouTube και αναφέρθηκε στο φημολογούμενο φλερτ του Μάριο Χεζόνια.

Η γνωστή παρουσιάστρια διευκρίνισε πως ουδέποτε δέχθηκε φλερτ από τον Κροάτη φόργουορντ του Παναθηναϊκού, απλά έχει δείξει μια συμπάθεια προς το πρόσωπο της.

Παράλληλα, τόνισε πως ο Χεζόνια πρέπει να μείνει στην Ελλάδα και ότι πηγαίνει αρκετά καλά στην ομάδα που βρίσκεται.

«Αφήστε καλέ τον άνθρωπο εκεί που είναι. Ήρθε ο άνθρωπος εδώ από τη χώρα του για να δεινοπαθήσει. Ο άνθρωπος κάνει μια προσπάθεια για τον Παναθηναϊκό και νομίζω ότι τα πάει πολύ καλά. Ο κόσμος κάνει πολλά πράγματα για να μείνει στην Ελλάδα. Εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, τι να κάνω; Είναι εξαιρετικός παίκτης γιατί παρακολουθώ. Όχι, δεν έχω δεχθεί φλερτ από τον Χεζόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, δήλωσε πως «φλερτ είναι να έρθει ένας άνθρωπος κοντά. Εγώ δεν έρχομαι σε κανέναν κοντά. Δεν είναι φλερτ από το Instagram. Μπορεί να είναι συμπάθεια, γιατί τα ορίζουμε όλα σε ερωτικό ενδιαφέρον; Μόλις πήγε ο άνθρωπος να δείξει τη συμπάθειά του, έπεσαν όλοι πάνω του πριν καλά-καλά το καταλάβω. Είναι μια πολύ ήρεμη πορεία από την πλευρά του ανθρώπου».

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κατακλύσει το προφίλ μου για να δώσω μια σανίδα σωτηρίας. Αν θες να μείνεις, μείνε. Αν θες να ξαναφύγεις, ξανασκέψου το. Θεωρώ ότι θα είναι καλό να μείνει», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου.