μαίρη-συνατσάκη-η-ανάρτηση-της-για-το-π-1167274
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.04.2023 | 09:15

Μαίρη Συνατσάκη: Η ανάρτηση της για το Πήλιο και τα οργισμένα μηνύματα των κατοίκων

Πολλά αρνητικά σχόλια έλαβε η τελευταία ανάρτηση της Μαίρη Συνατσάκη για το Πήλιο.

Η παρουσιάστρια και influencer έκανε το Πάσχα έκανε διακοπές στο Πήλιο, όμως αρρώστησε και χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, με την πρόσβαση να είναι δύσκολη. Έτσι, δημοσίευσε την ιστορία της στα social media, όμως έλαβε αρνητικές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, έκανε story στο Instagram και ανέφερε πως πήγε στον Άγιο Ιωάννη, όμως αρρώστησε το Μεγάλο Σάββατο. Έτσι, αναζήτησε νοσοκομείο και τελικά βρήκε ένα που ήταν πολύ μακριά από τον πολιτισμό, σύμφωνα με την ίδια.

«Εγώ θέλω να πω σε άτομα του δικού μου ψυχισμού, μην τα κάνετε ίδια τα πράγματα το στρες θα σας φάει την ψυχή. Μην επιλέξετε έναν προορισμό με τεσσάρων μηνών μωρό που αν o μη γένοιτο συμβεί κάτι, χρειάζεται να περάσεις μιάμιση ώρα στροφυλίκια πάνω στο βουνό για να βρεις λίγο πολιτισμό», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτό προκάλεσε την οργή των κατοίκων, οι οποίοι δήλωσαν πως δυσφημεί τον τόπο, με ορισμένους να αναφέρουν ότι «εκεί δεν πάει κανείς αυτή την εποχή» και πως θα έπρεπε να ρωτήσει κάποιον ντόπιο, αν είναι κατάλληλο το μέρος να για κάνει διακοπές εκείνη την περίοδο.

Έκανε λοιπόν ένα νέο story στο Instagram συγκεντρώνοντας τα αρνητικά σχόλια που έλαβε και ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά της, τονίζοντας ότι αγαπάει το Πήλιο και πως δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν.