μάχη-σώμα-με-σώμα-πελάτη-πρακτορείου-ο-647242
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.06.2019 | 11:22

Μάχη σώμα με σώμα πελάτη πρακτορείου ΟΠΑΠ με ένοπλο ληστή στο Γαλάτσι (βίντεο)

Μάχη σώμα με σώμα έδωσε πελάτης καταστήματος με τυχερά παιχνίδια με… ληστή στο Γαλάτσι. Συγκεκριμένα, ο ληστής εισήλθε στο κατάστημα το πρωί της Δευτέρας και απείλησε με όπλο τον υπάλληλό του. Εκείνη τη στιγμή, ένας πελάτης πήγε να μπει στο μαγαζί και αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Άμεσα αποφάσισε να σταματήσει τον 44χρονο δράστη αιφνιδιάζοντάς τον και αρπάζοντάς τον.

Στο βίντεο που εξασφάλισε η τηλεόραση του OPEN, φαίνεται καθαρά η θαρραλέα κίνηση του πολίτη καθώς και η μάχη σώμα με σώμα που ακολουθεί.

Αφού ο πελάτης ανάγκασε τον επίδοξο ληστή να πετάξει το όπλο του, τον τράβηξε με δύναμη και τον έβγαλε έξω από το κατάστημα. Τότε βγήκε τρέχοντας έξω και ο υπάλληλος, ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει.

Στη συνέχεια πέφτουν κάτω και οι τρεις άνδρες. Όπως φαίνεται στο βίντεο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία της υπόθεσης και βρίσκεται στα χέρια των δικαστικών Αρχών, η μάχη συνεχίζεται για λίγα λεπτά. Ο κακοποιός δεν παραδίνεται και προσπαθεί, μάταια, να διαφύγει.

Οι δύο άντρες τον κρατούσαν δυνατά στο έδαφος και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Στο σημείο έφτασαν και οι Αρχές, οι οποίες πέρασαν χειροπέδες στον δράστη και λίγες ώρες μετά εντόπισαν και συνέλαβαν και έναν 21χρονο συνεργό του στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι δύο δράστες προέβαιναν συστηματικά στην διάπραξη ληστειών σε καταστήματα τυχερών – ψυχαγωγικών παιγνίων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής από τις αρχές Απριλίου.

Ως προς τον τρόπο δράσης, οι κατηγορούμενοι αφού πρώτα εντόπιζαν τον «στόχο» τους, ένας εξ’ αυτών φορώντας καπέλο τύπου τζόκεϊ και γυαλιά ηλίου, εισέρχονταν σε αυτόν, ακινητοποιούσε με την απειλή όπλου τους υπαλλήλους και αφαιρούσε τα χρήματα από το ταμείο.

Στη συνέχεια διέφευγε, επιβιβαζόμενος σε αυτοκίνητο, όπου τον ανέμενε ο συνεργός του.

Μέχρις στιγμής εξιχνιάσθηκαν 22 περιπτώσεις ληστειών, σε καταστήματα τυχερών – ψυχαγωγικών παιγνίων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.