λύτρας-σε-κούγια-δεν-έχω-ανάγκη-από-δη-1081365
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.12.2022 | 15:53

Λύτρας σε Κούγια: «Δεν έχω ανάγκη από δημοσιότητα»

Λίγες ώρες αφού ο Αλέξης Κούγιας προανήγγειλε μήνυση και αγωγή σε βάρος του Απόστολου Λύτρα, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο τελευταίος, από τη μέρα που ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση των συγγενών του 16χρονου ρομά που πέθανε από πυρά αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Λύτρας έδωσε τη δική του απάντηση.

Ο Απόστολος Λύτρας τονίζει στη δήλωση του ότι δεν έχει ανάγκη από δημοσιότητα και αφήνει αιχμές για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, της οποίας την υπόθεση είχε αναλάβει ο ίδιος, πριν από τον Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά ο Απόστολος Λύτρας αναφέρει:

“Πληροφορήθηκα την ανακοίνωση του κυρίου Κούγια. Καταρχάς θέλω να του επισημάνω, που προφανως το γνωρίζει, ότι ο κύριος Θεόδωρος Γιάνναρος ήταν αυτός που πρότεινε στον κ. Δασκαλακη να έρθει σε επαφή μαζί μου και να αναλάβω την υπόθεση τους, όπως και πράγματι έγινε. Αυτό άλλωστε το έχει δηλώσει ο κύριος Γιάνναρος κατ’ επανάληψη και δημοσίως. Να τον ενημερώσω δε, ότι όταν χειριζόμουν την υπόθεση, παρουσία και άλλων, η κατηγορούμενη που τώρα εκπροσωπεί, μας ανέφερε ότι ο κύριος Κούγιας την πήρε τηλέφωνο και της ζήτουσε να την αναλάβει. Μπορεί, λοιπόν, ο κύριος Κούγιας να ρωτήσει την πελάτισσα του αν κάτι τέτοιο συνέβη, καθώς και τι αυτή έλεγε σε εκείνο το στάδιο για τον νυν συνήγορο της. Περαιτέρω να του επισημάνω, κάτι που επίσης γνωρίζει, ότι δεν έχω ανάγκη απο δημοσιότητα. Όσον αφορά στην υπόθεση του άτυχου Ρομα, ευτυχως αυτή την φορά δεν είπε ότι ήταν «θέλημα θεού». Ο κύριος κουγιας είναι ένας δικηγόρος που σέβομαι και επαγγελματικά και λόγω ηλικίας, αλλά θα πρέπει να στέκεται στο ύψος του”.