Λυκουρέζος: Δεν με συνδέει τίποτα με τη «Μαφία των Φυλακών» (βίντεο)

Δεν υπάρχει απολύτως κανένα στοιχείο που να με συνδέει έμμεσα ή άμεσα ή καθ΄οιονδήποτε τρόπο με αυτό που ονομάζεται «μαφία των φυλακών». Είναι αδιανόητο να μπορεί να πιστέψει ο οιοσδήποτε ότι αποφάσισα πριν από 5 χρόνια να είμαι μέλος μιας εγκληματικής οργάνωσης με Αλβανούς τους οποίους δεν έχω ποτέ συναντήσει, μιλήσει, δεν έχω έρθει σε καμία άμεση ή έμμεση επαφή» ξεκαθάρισε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

 Συνέχισε λέγοντας πως «δεν υπάρχει κατά την άποψή μου στη δικογραφία απολύτως κανένα στοιχείο κατά τη δική μου αξιολόγηση που να μπορεί να με συνδέει με αυτήν την εγκληματική οργάνωση όπου κατηγορούμαι».

Όσο γιατί οι Αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψή του είπε «αυτό το ερώτημα πρέπει να γίνει σε αυτούς που αποφάσισαν αυτήν τη δίωξη. Σύντομα θα αποδειχθεί ότι οι κατηγορίες αυτές δεν ευσταθούν καθόλου και θα αποδειχθεί ότι δεν υπήρξε κανένα αδίκημα εκ μέρους μου για τα οποία κατηγορούμαι.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ, ΜΑΦΙΑ ΦΥΛΑΚΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!