λουτράκι-καβγάδισε-με-τον-άντρα-της-μπ-1040859
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.10.2022 | 23:10

Λουτράκι: Καβγάδισε με τον άντρα της, μπήκε στο μπάνιο και κρεμάστηκε

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Σχινό Λουτρακίου, από την είδηση του θανάτου μιας νέας γυναίκας, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη μέσα στο σπίτι της.

Η Ουκρανή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του loutrakiblog.gr, φέρεται να κρεμάστηκε από το πόμολο της πόρτας της τουαλέτας, την ώρα που μέσα στο σπίτι ήταν ο άνδρας της αλλά και τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Χθες βράδυ όπως λένε γείτονες το ζευγάρι διασκέδαζε σε κέντρο μαζί με φίλη τους και τίποτα δεν προμήνυε το σημερινό σοκαριστικό γεγονός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από γείτονες, είχε προηγηθεί καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι που έμενε τους τελευταίους 3 μήνες μόνιμα στο Σχίνο, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Η γυναίκα, μπήκε στην τουαλέτα, την ώρα που ο σύζυγός της, Ουκρανικής καταγωγής και αυτός, μιλούσε στο τηλέφωνο με συγγενείς του στην Ουκρανία.

Η γυναίκα καθυστερούσε να βγει από την τουαλέτα, ο σύζυγός της που έβλεπε την ώρα να περνάει ανησύχησε, φώναξε για να δει αν όλα είναι καλά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντηση.

Τελικά, ο σύζυγός της κατάφερε καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια να μπει στην τουαλέτα, αφού το σώμα της συζύγου του, ήταν ακριβώς πίσω από την πόρτα, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ανοίξει και ήρθε αντιμέτωπος με τη μακάβρια εικόνα. Με ένα κορδόνι περασμένο στο λαιμό της το οποίο ήταν δεμένο στο πόμολο της πόρτας κείτονταν νεκρή στο πάτωμα.