Λιμενικό: Τι δεν απαντάει για τα Τουρκικά αλιευτικά που έφτασαν στη Μύκονο 

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 13 Ιουλίου 2020 - 13:50
  • Comments Off
Η ανακοίνωση δεν απαντάει στο αν ζητήθηκε άδεια  από τις ελληνικές Αρχές από τα Τουρκικά αλιευτικά για είσοδο στα ελληνικά Χωρικά Ύδατα 
Διαβάστε την:

Επίσημη ανακοίνωση – απάντηση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής σε δημοσιεύματα για τα Τουρκικά αλιευτικά πλοία στη Μύκονο

Με αφορμή δημοσιεύματα περί δήθεν αλίευσης από αλιευτικά σκάφη σημαίας Τουρκίας εντός των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων, από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διευκρινίζεται ότι πρόκειται για αλιευτικά τα οποία μεταφέρουν ιχθυοκλωβούς με αλίευμα από τη θάλασσα της Μεσογείου με προορισμό την Τουρκία.

Αλλά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών αναγκάστηκαν να προστατευθούν από τον καιρό, εντός των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων.

Τα εν λόγω σκάφη κινούνται με πολύ μικρή ταχύτητα και μόλις βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες θα κατευθυνθούν στον τελικό προορισμό τους, που είναι τα έναντι Τουρκικά παράλια.

Κατά συνέπεια, δεν τίθεται κανένα θέμα αλίευσης από Τουρκικά αλιευτικά σκάφη, εντός των Ε.Χ.Υ.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΥΚΟΝΟΣ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!