λιμενικό-aπαντήσεις-για-τη-δολοφονία-τ-563867
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.12.2018 | 21:04

Λιμενικό: Aπαντήσεις για τη δολοφονία της φοιτήτριας & για τα δεμένα πόδια

Μπαράζ δημοσιευμάτων και αντιδράσεων προκάλεσαν οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο. To STAR χθες έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της άτυχης φοιτήτριας, στην οποία φαίνονται τα δεμένα πόδια της αλλά και το τατουάζ τριαντάφυλλο από το οποίο την αναγνώρισαν οι γονείς της.

Σύμφωνα όμως με νεότερη ενημέρωση του Λιμενικού, τα πόδια της 21χρονης δέθηκαν από τους ίδιους τους άνδρες του λιμενικού προκειμένου να την ανασύρουν από τη θάλασσα. Αρχικά, η aftodioikisi.gr μετέδωσε την είδηση όπως δόθηκε στη δημοσιότητα. Στην πορεία όμως και μαθαίνοντας τα νέα στοιχεία, όχι απλώς διόρθωσε το θέμα, αλλά διέγραψε και την επίμαχη φωτογραφία. Βεβαίως, η συγκεκριμένη φωτογραφία εξακολουθεί να αναπαράγεται στο διαδίκτυο ακόμη και σήμερα…

Οι λιμενικοί έφτασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης αξιοποιώντας το υλικό από κάμερες ασφαλείας ενώ οι δράστες μετά την πράξη τους, σύμφωνα με τους λιμενικούς, επέστρεψαν στην εξοχική κατοικία, καθάρισαν αίματα και το εσωτερικό και μάζεψαν ρούχα και άλλα αντικείμενα τα οποία πέταξαν στη βραχώδη περιοχή.