lidl-μας-υποχρέωσαν-τι-δίνουν-με-αγορά-25-811931
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.11.2020 | 23:59

Lidl: “Μας υποχρέωσαν!” -Τι δίνουν με αγορά 25 ευρώ (βίντεο)

“Μας υποχρέωσαν”, λένε στην aftodioikisi.gr πελάτες των Lidl μετά τη νέα… προσφορά της γερμανικής αλυσίδας. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε:  “Με κάθε αγορά αξίας €25, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν ένα αυτοκόλλητο από το ταμείο των καταστημάτων και να κάνουν δικές τους τις νέες φιγούρες Storyland.  Με τη συλλογή 8 αυτοκόλλητων στην ειδική καρτέλα, μπορούν να αποκτήσουν τον ήρωα της επιλογής τους!”.

Μάλιστα, το πολυκατάστημα έφτιαξε και σχετικό βίντεο για να συμπληρώσει, όπως λέει, τη “μαγεία των φετινών Χριστουγέννων  με τον παραμυθένιο κόσμο των ηρώων της Storyland. O Άγιος Βασίλης, το Έλατο, ο Χιονάνθρωπος, το Ξωτικό και ο Τάρανδος διηγούνται τα πιο συναρπαστικά παραμύθια με τη φωνή της Κάρμεν Ρουγγέρη. Φιγούρα-«έκπληξη» η Κυρία Σάντα, η οποία δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ηχογραφήσουν τη δική τους ιστορία”, προσθέτει.

Την ίδια ώρα, όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση, «τα καταστήματα έχουν μετατραπεί σε υγειονομικές βόμβες σε χώρους υπερμετάδοσης  του ιού».

Παράλληλα, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων αποκαλύπτει ότι τα LIDL είναι ανάμεσα στις επιχειρήσεις που προσπαθούν α κρύψουν κρούσματα. 

Παρόλ’ αυτά έχουν επιβεβαιωθεί κρούσματα σε: Περιστέρι (Τζον Κένεντι), Περιστέρι (Κηφισού), Αμπελόκηποι, Ελαιώνας, Ελληνικό.