lidl-εργαζόμενος-θετικός-στον-κορωνοϊό-σ-364656
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.09.2020 | 09:47

Lidl: Εργαζόμενος θετικός στον κορωνοϊό -Σε αυτή την περιοχή κλείνει το κατάστημα

Εσπευσμένα κλείνει για απολύμανση κατάστημα της γνωστής αλυσίδας super market Lidl σε συγκεκριμένη περιοχή αφού εργαζόμενος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως άλλωστε έχει σημειώσει η Lidl Ελλάς η υγεία και η ασφάλεια των εργαζόμενων και των καταναλωτών συνιστά απόλυτη προτεραιότητα!

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της απόλυτης διαφάνειας, η εταιρία ενημερώνει ότι λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού Covid-19 ενός από τους εργαζομένους στο κατάστημα Ελληνικού επί της Αθ. Διάκου 29Α & Χρ. Τραπεζούντος, το κατάστημα θα αναστείλει την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 προσωρινά τη λειτουργία του ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ.

Θα διενεργηθεί άμεσα απολύμανση σε όλους τους χώρους του καταστήματος από εξειδικευμένη εταιρία, ώστε να δοθεί το πιστοποιητικό απολύμανσης, ενώ θα πεταχτούν όλα τα φρέσκα προϊόντα καθώς και τα προϊόντα αρτοποιείου έψησης (bake off) και θα αντικατασταθούν με νέα μετά την απολύμανση.

Όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα υποβληθούν σε μοριακό τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού Covid-19 και θα ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ τόσο σε περίπτωση θετικού όσο και αρνητικού αποτελέσματος, ενώ το κατάστημα θα επαναλειτουργήσει την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου το πρωί, με νέο προσωπικό.