λιανός-δεν-μας-χαιρέτησε-ο-αντετοκούν-672332
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.05.2021 | 15:48

Λιανός: Δεν μας χαιρέτησε ο Αντετοκούνμπο, δεν κατάλαβε καν ποιοι είμαστε

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν αγώνα του NBA μεταξύ των Μαϊάμι Χιτ και των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, είχαν οι παίκτες του Survivor.

Νικητές στη δοκιμασία αναδείχθηκαν ο Ηλίας Μπόγδανος από τους άντρες και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τις γυναίκες.

Ωστόσο, λόγω ενός προβλήματος με το διαβατήριό του, ο Ηλίας Μπόγδανος δεν μπόρεσε να ταξιδέψει και έτσι χάρισε τη νίκη του και το εισιτήριο για τον αγώνα στους Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα Καλύβα. Από την πλευρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη διάλεξε τον Σάκη Κατσούλη.

Οι παίκτες του Survivor, αφού δείπνησαν, ετοιμάστηκαν, μπήκαν στο αεροπλάνο και ταξίδεψαν προς Μαϊάμι. Όμως, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, δεν κατάφεραν ποτέ να μιλήσουν μετά το ματς με τον Έλληνα σούπερ σταρ. Μάλιστα, δεν τους πήρε καν χαμπάρι.

«Ωραία φάση… Το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Αλλά, σε όλα τυπικοί, με τις μάσκες τους… Θέλαμε να του φωνάξουμε (του Γιάννη Αντετοκούνμπο) και δεν μας άκουγε. Με το που είπαμε να του φωνάξουμε, λέμε θα ακούσει ελληνικά και θα γυρίσει. Αλλά, όταν άρχισε το παιχνίδι, ακούγαμε από παντού ελληνικά. Μετά το ματς δεν ήρθε, διότι δεν κατάλαβε ποιοι είμαστε. Δεν γύρισε καν να μας κοιτάξει. Άσε που ήταν δύσκολο με τις μάσκες να φωνάξουμε», είπε ο παρουσιαστής μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού με τον οποίο συνεργάζεται.