λιάγκας-με-τη-φαίη-στο-τέλος-δεν-υπήρχε-378059
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.03.2018 | 11:50

Λιάγκας: Με τη Φαίη στο τέλος δεν υπήρχε πάθος

Την πιο αποκαλυπτική συνέντευξη όσο αφορά την Φαίη Σκορδά παραχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στο Νίκο Κοκλώνη και την εκπομπή του Celebrity Travel. Ο παρουσιαστής μίλησε για την τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε και γιατί την απέρριψε αλλά και το πώς εκείνος και η Φαίη έφτασαν στον χωρισμό.

«Ήρθε κανάλι και μου έκανε πρόταση για πρωινό με πολύ καλά λεφτά. Βεβαίως και αρνήθηκα. Αν πήγαινα απέναντι από την Φαίη δεν θα ήταν το μεγαλύτερο reality; Θα εξαφανίζαμε τα πάντα και κάθε μέρα θα περίμεναν στις 7 το πρωί τα νούμερα τηλεθέασης ποιος πέρασε λεπτό προς λεπτό τον άλλον. Όσο υπεράνω και αν είμαστε, κάποια στιγμή δεν υπάρχει ο εσωτερικός ανταγωνισμός»;

Ο παρουσιαστής απάντησε και στο πώς θα αισθανθεί αν δει τη Φαίη με άλλον άνδρα ή αν έκανε γάμο: «Δεν ξέρω πώς θα αισθανθώ εκείνη την ώρα. Τη Φαίη την αγαπάω πάρα πολύ και την εκτιμώ πολύ ως μητέρα. Η σχέση που έχω τώρα με τη Φαίη είναι ότι είναι η μάνα των παιδιών μου και είναι πολύ καλή μάνα και την εκτιμώ και σαν γυναίκα και σαν επαγγελματία. Μιλάμε και για τα επαγγελματικά μας θέματα και στηρίζει ο ένας τον άλλον. Μπορεί να με πειράξει, θέλω να είναι και ευτυχισμένη όμως. Από τη στιγμή που χωρίσαμε όμορφα, νομίζω ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Επειδή η προτεραιότητα της Φαίης είναι τα παιδιά, είμαι και σε αυτό ήσυχος ότι θα τον έχει τσεκάρει από 10 μεριές για να τον γνωρίσει στα παιδιά της.

Δεν χωρίσαμε σε μια μέρα. Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι υπάρχει ένα μεγάλο διάστημα προς το τέλος που δεν υπάρχει στη σχέση το πάθος που υπήρχε στην αρχή, με αποτέλεσμα να βγαίνουν άλλα μικροπροβλήματα και εντάσεις. Έχουμε έναν πολύ καλό χωρισμό με τη Φαίη. Έχουμε σπάσει τα στεγανά. Έχω πράσινο φως. Θα μπω στο σπίτι, θα πάρω τα παιδιά από το σχολείο… απλώς ο μπαμπάς κοιμάται σε άλλο σπίτι από αυτό που κοιμάται η μαμά».