λιάγκας-ο-χαϊκάλης-δεν-έκανε-κάτι-ποι-1036437
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.02.2024 | 23:25

Λιάγκας: «Ο Χαϊκάλης δεν έκανε κάτι ποινικά κολάσιμο, αυνανιζόταν στο τηλέφωνο»

Ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, θέλησε να φέρει ως παράδειγμα αυτά που έγιναν στην περίπτωση του Παύλου Χαϊκάλη.

«Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν καταδικάστηκε ποτέ για τίποτα, δεν πήγε καν στο δικαστήριο, δεν έκανε κάτι ποινικά κολάσιμο, αυνανιζόταν στο τηλέφωνο -το είπε ο ίδιος. Κατηγορήθηκε για κάτι; Όχι. Βγήκε ο ίδιος και τα έκανε χειρότερα, λέγοντας κάποιες δικαιολογίες περί ανδρικής συμπεριφοράς, παλιού άνδρα κλπ… Ο ίδιος τα έκανε χειρότερα. Μετά, όταν γύρισε στο θέατρο, ο ίδιος τα έκανε πάλι χειρότερα γιατί έλεγαν ότι είναι sold out οι παραστάσεις… Βλέπουν οι δημοσιογράφοι ότι δεν είναι sold out και μετά φταίει ο δημοσιογράφος που δεν είναι sold out. Δεν έχει να κάνει αυτό. Φταίει η επιλογή του έργου, η παράσταση, οι συνεργάτες, δεν φταίει ο δημοσιογράφος», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Όμως, τον αφήσαμε στην ησυχία του; Όχι. Τον Φιλιππίδη αν ξαναγυρίσει θα τον αφήσουμε στην ησυχία του; Όχι. Και σας λέω το εξής: εγώ σαν Λιάγκας δεσμεύομαι ότι θα τον αφήσω, αλλά αν δω ότι όλες οι απέναντι εκπομπές το παίζουν το θέμα. Δεν θα αναγκαστώ κι εγώ από το κανάλι μου, για να κάνω νούμερα κλπ, να το παίξω κι εγώ; Γιατί πολύ ωραίο να κάνουμε εκπομπή στην ΕΡΤ, να μην κρινόμαστε από τα νούμερα. Έλα όμως που είμαστε ανταγωνιστικό προϊόν», κατέληξε ο παρουσιαστής.