λιάγκας-να-πετούσαμε-τον-τέως-στον-σα-671556
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.01.2023 | 14:45

Λιάγκας: «Να πετούσαμε τον τέως στον Σαρωνικό να τον φάνε τα σκυλόψαρα; -Πρέπει να το ψάξετε εσείς οι αριστεροί»

Την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σχολίασε, μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει, ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Είναι άλλο πράγμα αν είναι συμπαθής ο Κωνσταντίνος, η γυναίκα του Άννα Μαρία, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και είναι άλλο πράγμα ο πολιτικός του ρόλος και ο τρόπος που διέλυσε τη δημοκρατία μας, έφερε τη δικτατορία και παζάρευε να ξαναγίνει βασιλιάς» είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Και ρωτώ: είναι η ώρα αυτή ο λαός με αυτά τα προβλήματα που έχει να αγοράζει και θρόνο; Αυτό που μας λείπει αυτή τη στιγμή είναι να πάμε να αγοράσουμε κι ένα θρόνο; Είμαστε με τα καλά μας;» συμπλήρωσε.

«Θέλω να ρωτήσω αυτούς που πήγαν που τους σέβομαι κι αυτούς, αυτοί σέβονται την ιστορία της χώρας; Αυτοί που έτρεξαν στον τέως βασιλιά, θέλω απλά να τους πω ότι μια ασπρόμαυρη τηλεόραση του 1973 που πουλιέται στο Μοναστηράκι, η οποία δεν παίζει ούτε καν ασπρόμαυρα. Το ασπρόμαυρο έχει φύγει από τη ζωή μας, σας παρακαλούμε μην επιχειρείτε να το ξαναφέρετε» κατέληξε.

«Πρέπει να το ψάξετε εσείς οι αριστεροί»

Μετά την προβολή του βίντεο από το Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας, σε έντονο ύφος, έδωσε τη δική του απάντηση.

«Είναι αυτό που θες να κάνεις κριτική, αλλά η πράξη είναι τέτοια που σου ακυρώνει και την κριτική. Διαφωνώ πλήρως με τον Λάκη Λαζόπουλο. Ποιος μίλησε για θρόνο; Πρέπει να το ψάξετε εσείς οι αριστεροί -εγώ δεν είμαι ούτε αριστερός ούτε δεξιός, κεντρώος αυτοχαρακτηρίζομαι- έχετε κρίση αυτή τη στιγμή, γιατί περιμένατε τα τέρατα, δεν έγιναν και κάνετε μια κριτική χωρίς να έχει υπόσταση» είπε αρχικά.

«Ποιος μίλησε για επανόρθωση του θρόνου; Ποιος έδωσε άφεση αμαρτιών για τις πραγματικά μεγάλες πολιτικές αμαρτίες του Κωνσταντίνου; Ορθώς τον διώξαμε -όχι τον Κωνσταντίνο, τον θεσμό. Ήρθε, του επετράπη να μείνει εδώ, πέθανε. Ας μου απαντήσει κάποιος. Τι να τον κάναμε; Να τον πετάγαμε στον Σαρωνικό να τον φάνε τα σκυλόψαρα; Ας μου απαντήσει. Πήρε μια σολομώντεια ορθότατη απόφαση ο Μητσοτάκης. Δεν προκάλεσε κανένας. Ως προς τι η κριτική; Δεν το καταλαβαίνω» κατέληξε.